Dyson Pure Hot + Cool™ – система за пречистване на въздуха с функции за затопляне или охлаждане

В автоматичен режим LCD дисплеят показва какви замърсители във въздуха са открити. В по-студени месеци, веднъж нагласена, желаната температура се поддържа от Dyson Pure Hot + Cool™,  паралелно с пречистването на въздуха. През топли месеци се включва вентилатор за персонално охлаждане. Когато не желате да усещате течението, създадено от вентилатора, може да пренасочите въздушната струя през гърба на устройството чрез активиране на режим на разпръскване.

За да разпръсква оптимално затоплен или охладен пречистен въздух до всяка точка на стаята, Dyson Pure Hot + Cool™ може да се завърта до 350 градуса. За необезпокяван качествен сън уредът предлага нощен режим, който активира безшумна работа на устройството и затъмнява LCD дисплея.

Приложението Dyson Lynk предоставя разширен контрол на системата: моментни вътрешни и външни нива на замърсяване, статистика за вида замърсители и периода на регистриране, планиране моментите на автоматично стартиране и изключване на системата в зависимост от предпочитанията, контрол на състоянието на филтъра и оставащия период до смяната му.

Смяната на филтрите е лесен процес. Необходимо е само да се натисне страничният бутон, за да се достъпи филтъра и да се замени с нов. Dyson Pure Hot + Cool™ потвърждава на дисплея, че новият филтър е готов за употреба.

Може да харесате още...