pixel

е-Душ пести до 70% от водата без неудобство при къпането

е-Душ – това не е традиционният малоструен душ, който може да се рекламира в магазините за обзавеждане за баня. Малкият душ създава усещане, което е равно по сила на стандартния душ, но в същото време спестява 70% водата – както и времето, необходимо, за загряването й.

Десет години разработване са били необходими на изобретателя Ричард Уест, за да направи своя e-Shower. Той е известен австралиец, популярен със своите иновации тип „сглобено в бараката“. Изобретението му дебютира пред света в Kickstarter.

Най-съществената отличителна черта на e-Shower е използването на вековните традиции и народната наука, заложена в тях. Използвайки ги, австралиецът е създал душ, правещ мощен поток от нано-мехурчета, които създават усещането за обикновен душ, въпреки, че системата използва само 30% от водата в сравнение с традиционен душ.

Факт е, че австралиецът е пестелив, когато става дума за детайлите около техлоногията на балончетата. Важен е обаче крайният резултат, а ако това е 70% спестена вода, изобретението си заслужава приветствията.

Същата тази вековна наука носи и една много „необичайна“ полза. е-Shower никога не запушва с котлен камък- често срещан проблем при малоструйките душове.

Може да харесате още...