pixel

ЕКОТЕРМ ПРОЕКТ

Екотерм Проект е създадена през 2008, като изследователска и развойна фирма в областта на енергийната ефективност и оползотворяването на възобновяеми енергийни източници – алтернативни, иновативни и екологични продукти и системи, оползотворяващи дървесна биомаса. Дейностите във фирмата са насочени към получаване на висококачествен краен продукт на най-справедлива цена.

Собственото производство на Екотерм Проект включва широка гама високоефективни пелетни котли, котли на дърва, дървесни пелети и чипс, пелетни камини, комбинирани котли на дърва и пелети, както и широка гама горелки, включително пелетни горелки и горелки, изгарящи успешно прина и слънчогледови пелети.

Същевременно в търговската мрежа на фирмата е включен богат асортимент, който предлага всичко необходимо за отоплителната инсталация на дома, работното място или по-големи индустриални и обществени сгради. Компанията е ексклузивен представител за България на водещи европейски производители – чешката фирма Viadrus, чието име е синоним за качествен чугунен котел на твърдо гориво, фирма Emmeti, която е сред лидерите в иновациите при подовото, стенно и таванно отопление и охлаждане, FIV и предлаганата от тях висококачествена арматура от Италия и D`Alessandro – италианския производител на котли, включващи високи мощности, подходящи за големи сгради и помещения.

Екотерм Проект произвежда и успешно продава отоплителни съоръжения и тела под собствени търговските марки GreenEcoTherm и Bisolid в България, Европейския Съюз и в трети страни. Характерно за продуктите Bisolid е тяхната изключително изгодна цена. Търговска марка Bisolid е най-доброто решение за клиенти, ориентирани към бюджетни решения, но не за сметка на качеството. Същевременно продуктите от марка GreenEcoTherm предлагат най-изгодна цена и неоспоримо качество, сравнено с останалите предложения от по-високия ценови клас.

Phone +359 38 603 043
post [email protected]
www ecotherm.bg
adress Хасково, бул. Съединение 67

Phone +359 2 978 39 90
post [email protected]
www ecotherm.bg
adress София, ул. Неделчо Бончев 10

Phone +359 889 67 00 68
post [email protected]
www ecotherm.bg
adress Плевен, ул. Метро 3

Може да харесате още...