pixel

Един друг поглед към Daikin

Един друг поглед към Daikin

Daikin доказа, че не е само компания – лидер на пазара на климатични решения, а също и че има друга страна – социално ангажирана компания, която помага на хората в нужда.

За шестa пореднa година Daikin подкрепя различни благотворителни организации от осем държави чрез „Daikin for live“, уверявайки се, че помощта ще бъде предоставена на точното място. Обикновено Daikin прави това по време на Коледа.

Коледа дойде по-рано тази година за малките жители на SOS детски селища в Дрен. Г-жа Хес, маркетинг координатор за България, използва възможността лично да донесе много играчки Lego и баскетболни топки по време на посещението си в България. „Вместо да се харчат пари за картички и скъпи подаръци за нашите дилъри, ние предпочитаме да помогнем на хора, които наистина се нуждаят. Нашите партньори в България напълно разбират и подкрепят това решение.“ – каза г-жа Хес – „Някой хора считат, че играчките не са необходимост, а лукс. Ние вярваме, че играчките са съществена част от нормално детство. С помощта на г-жа Соня Точева от SOS Детски селища ние внимателно подбрахме играчки, които ще помогнат на децата да развиват въображението и двигателните си умения. И разбира се всяко дете може само да има полза от спорт като баскетбола. Необходимата помощ за организацията на място дойде от г-жа Росица Цонева от нашата рекламна агенция за България – РАЙЦ-2.“

Може да харесате още...