Ефективност и прецизна работа – нов подход в отоплението от Bosch

Condens 2300 W – комфортно отопление с атрактивно съотношение цена-качество от Bosch – най-големият производител на кондензни газови котли в Европа за 2015, 2016 и 2017!*

Просто наслада за вас: котелът Condens 2300 W предлага комфорт и ефективност за Вашия дом.

Лесно обслужване

Обслужването на Condens 2300 W е интуитивно. Вие можете да се справите с него с лекота и без специално обучение. Ако искате, може удобно да управлявате уреда дистанционно и чрез стаен регулатор, тъй като уредът е съвместим с всички управления на Bosch. Нашата препоръка: EasyControl CT 200. Разберете повече на bosch-easycontrol.com.

Просто ефективен

Модулиращата горелка на Condens 2300 W се адаптира в диапазон от 10 до 100% от максималната мощност – автоматично към актуалната необходима ви топлина. Чрез нея уредът работи ефективно и тогава, когато не ви е необходима пълната мощност. Резултатът: висока сезонна енергийна ефективност до 94% на отоплението.

Просто тих

Можете да инсталирате Condens 2300 W и в жилищно помещение, тъй като отличната изолация осигурява ниско ниво на шума. С други думи: най-силният шум при работеща отоплителна система във Вашия дом ще остане шумът от електронния Ви часовник. Така високото качество на Bosch се грижи за комфорта.

Лесно инсталиране и модернизиране

Благодарение на малките си размери, уредът спестява място и така лесно ще намерите за него подходящо пространство в дома си. Идеалните размери правят възможна смяната на уреда с лекота при модернизиране на отоплението и осигуряват бързо инсталиране.

Лесно сервизиране

Благодарение на добре концептираната конструкция на уреда, всяко обслужване може да се извършва бързо и спестява време. Страничните части могат да се свалят, а вътрешното пространство е особено прегледно. Така може да се достигне бързо и директно до всички важни компоненти през предната част на котела, а това пести време и средства дори при регулярното обслужване на уреда преди отоплителния сезон.

Просто висококачествен

Condens 2300 W печели точки с най-съвременната техника и се отличава с трайни, здрави компоненти в идеално изпълнение.

Просто гъвкаво

Можете гъвкаво да адаптирате котела Condens 2300 W към много положения за вграждане. Как: котелът Condens 2300 W може да се комбинира с множество димоотводи за отвеждане на отработените газове. Дори особено дългото отвеждане на отработените газове с този уред става много лесно.

Предимствата накратко:
▶  Високоефективен, защото уредът автоматично се адаптира към необходимата топлинна мощност;
▶  Впечатляващ дизайн с актуалния външен вид на кондензните уреди на Bosch;
▶  Спестяващ място благодарение на компактните размери;
▶  Благодарение на широк диапазон на мощност, уредът е с универсално приложение;
▶  Висока ефективност чрез модулираща горелка, която адаптира мощността си съобразно потребностите.

* Източник: независимо изследване на BRG Building Solutions за 2015, 2016, 2017 (Европа = 30 страни, вкл. Турция и Русия)

За нас: Bosch Термотехника предлага интуитивни и лесни за обслужване решения за отопление и подгряване на топла вода за конвенционални и свързани домове. Гамата включва ефективни, енергоспестяващи и ориентирани към бъдещето уреди: кондензни газови котли, климатична техника, соларни системи и термопомпи. Всички продукти на Bosch Термотехника печелят клиентите с лесното си инсталиране и обслужване и с уникалния си, атрактивен дизайн.

Допълнителна информация ще получите на bosch-thermotechnology.com.