Екотерм Проект ЕАД на международното изложение Progetto Fuoco във Верона

Екотерм Проект ЕАД на международното изложение Progetto Fuoco във Верона

Екотерм Проект ЕАД участва от 24.02.2016г. до 28.02.2016г. на едно от най-популярните и специализирани изложения в областта на технологиите за производство на отоплителни съоръжения и системи, оползотворяващи твърда дървесна биомаса и производство на биогорива. Международното изложение Progetto Fuoco във Верона, Италия, се провежда на всеки 2 години, и се посещава от над 35 хиляди професионалисти и експерти от Европа, Азия, Северна и Южна Америка.

Компанията и тази година се е подготвила да впечатли посетителите с висококачествените си и функционални изделия, съчетаващи иновативни технически решения, опазващи околната среда и същевременно оползотварящи алтернативни горива във вид на биомаса.

Професионалисти, проектанти, търговци, инженерингови фирми, техници, инсталатори и предприемачи ще имат възможност да видят на общата изложбена площ повече от 2000 пелетни котли и камини и 250 работещи мостри, сред които и водогрейните пелетни котли на Екотерм Проект серия Pelletherm V.4 Long Time и Pelletherm V.2 M03, както и пелетните горелки с пълно механично самопочистване GP xx sc, тубусната пелетна ротационна горелка GP xx trc и тубусната горелка GP xx tsc, която освен пелети може да оползотворява и прина.

Екотерм Проект ЕАД отново заема своето място сред реномираните европейски производители на съоръжения за изгаряне на дървесна биомаса, като продължава да развива развойната и изследователската си дейност според нуждите на пазара. Високото качество и ефективност на изделията и опазването на околната среда са сред най-важните предимства на продуктите на Екотерм Проект ЕАД, които ще бъдат представени в Павилион 12, щанд В7.

Може да харесате още...