pixel

Екотерм Проект ЕАД за втори път сключи договор за изключително представителство

Екотерм Проект ЕАД за втори път сключи договор за изключително представителство

Екотерм Проект ЕАД – ексклузивен дистрибутор за България на чешката компания „Виадрус“

Екотерм Проект ЕАД, една от най-големите компании, предлагащи цялостни решения за отоплението в жилищни, търговски и индустриални сгради в България и чужбина, сключи договор за изключително представителство с чешката фирма „VIADRUS“ a.s. на 01.07.2016 г. От тази дата Екотерм Проект ЕАД получава за втори път в продължаващото над 20 години сътрудничество с фирма „Viadrus“ привилегията да оперира като  неин единствен оторизиран дистрибутор на територията на Република България.

Историята на фирма „Viadrus“ датира от 1885 г. Днес Viadrus е  синоним за качество и надеждност в леярската промишленост и производството на чугунени котли за твърдо гориво, чугунени радиатори, както и газови котли. Изключително успешен проект е асамблирането на горелки GreenEcoTherm, произвеждани от Екотерм Проект, към чугунените котли на Viadrus. Крайният резултат от тази комбинация е осигуряване на комфорт чрез отопление с пелети, а в същото време надежност, гарантирана от чугуненото котелно тяло. Сертификатите за качество ISO 9001 : 2008 и ISO 14001 : 2004 съпътстват продукцията на фирма „Viadrus“, допълнена също и от комбинирани котли, котли на биомаса, които са в съответствие със строгите екологични стандарти и регулации, както и от стоящи и стенни газови котли.

Клиентите на Екотерм Проект ЕАД могат да намерят при дистрибуторите на фирмата в цялата страна най-популярните в България котли на VIADRUS на най-атрактивни цени. Това са добре познатите модели U 22 Basic, U 22 C и U 22 D, отличаващи се с дълъг живот на котелното тяло,  висока надеждност и ефективност, както и с лесно обслужване и поддръжка. Цялата информация за промоциите на котли Viadrus, предлагани от фирма „Екотерм Проект“, може да бъде намерена на сайта на фирмата www.ecotherm.bg.

Може да харесате още...