Екотерм Проект проведе 28-мия си Традиционен годишен семинар

Екотерм Проект

На 12 и 13 септември се състоя 28-мият Традиционен годишен семинар на Екотерм Проект. Събитието бе открито от изпълнителния директор на фирмата инж. Марин Маринов. На семинара присъстваха дистрибутори от цяла България, както и водещи специалисти в браншови партньорски фирми от Италия и Полша.

28th-Traditional-Annual-Seminar

Първият ден включваше множество презентации, като акцентът бе върху новите изделия, предприетите стъпки от фирмата за покриване на строгите изискванията от ЕК за екология, търговска и сервизна политика, насочена в услуга на клиента и бъдещите маркетингови инициативи. Бяха раздадени ежегодните фирмени награди (грамоти и ваучери), определени в категории и оценени по различни критерии.

28th-Traditional-Annual-Seminar

Вторият ден бе посветен на практиката. Бяха обособени 6 демонстрационни зони, където специалисти и търговци от фирмата демонстрираха върху работещи мостри презентираните новости от първия ден на събитието. Дистрибуторите имаха възможност да коментират с ръководството и отговорниците си по региони търговската политика, предстоящи промоции, инициативи по региони и още много интересни теми.

Екотерм Проект

28th-Traditional-Annual-Seminar

С това събитие Екотерм Проект доказа за поредна 28-ма година своята последователност в традициите си към пазара и към своите партньори.

28th-Traditional-Annual-Seminar

За контакт и повече информация – Екотерм Проект.

Може да харесате още...