Екотерм Проект с иновативни продукти за отопление и охлаждане на Стройко 2000

Екотерм Проект с иновативни продукти за отопление и охлаждане на Стройко 2000

Екотерм Проект участва от 29 март до 2 април 2017 г. на СТРОЙКО 2000 – най-голямото търговско изложение за архитектура, строителство и обзавеждане на територията на България. Компанията има удоволствието да посреща своите гости, клиенти и партньори на два големи щанда, където са представени топ продукти и иновативни решения от двете марки на фирмата – GreenEcoTherm и Bisolid. Екотерм Проект не изневерява на принципите си, залагайки да впечатли посетителите с висококачествените изделия, съчетаващи иновативни технически решения, функционалност, щадящи околната среда и същевременно оползотворяващи алтернативни горива във вид на биомаса.

Посетителите ще имат възможност да видят част от производството на Екотерм Проект, включващо високоефективни пелетни решения, котли на твърдо гориво, дървесни пелети и чипс, пелетни камини, комбинирани котли на пелети и твърдо гориво, както и пелетни горелки и горелки, изгарящи успешно прина – ново алтернативно гориво, което се извлича при производството на зехтин. Компанията представя на Стройко 2000 и своите ексклузивни представителства и дългогодишни международни партньори – иновативните топ съоръжения за лъчисто подово, стенно и таванно отопление  и охлаждане на италианската фирма EMMETI, чугунени котли Viadrus, газови котли Wolf, алуминиеви радиатори от Lipovica и други. Гамата стоманени радиатори и лири за баня на Екотерм Проект предизвиква интерес във всеки клиент – от стандартни и класически модели до модерни и дизайнерски такива.

Фирмата продължава да развива своята развойна и изследователска дейност, изпълнявайки своята мисия – да удовлетворява клиентите си с високо качество и ефективност на изделия за отопление, които щадят околната среда.

Фирма Екотерм Проект има удоволствието да приветства всички заинтересовани от нейните решения за отопление и охлаждане от 29 март до 02 април 2017 в Национален дворец на културата, етаж 3, щанд 301 и 302. Всеки гост на фирмата ще получи отстъпка от 10 % за всички продукти, от която може да се възползва до края на месец април 2017 г.

Повече информация за Екотерм Проект и гамата предлагани продукти може да бъде получена в дистрибуторската мрежа в цялата страна, на интернет страница www.ecotherm.bg или на страницата на фирмата във Facebook.

Може да харесате още...