Екотерм Проект стана ексклузивен представител на D’Alessandro Termomeccanica S.R.L

D’Alessandro Termomeccanica

Екотерм Проект ЕАД стана ексклузивен представител на италианския производител на водогрейни и парни котли D’Alessandro Termomeccanica S.R.L за територията на България.

D’Alessandro Termomeccanica

D’Alessandro Termomeccanica S.R.L e създадена в 1980 г. с основна дейност проектиране и производство на отоплителни и индустриални горелки, котли и топловъздушни генератори. В продължение на повече от 36 години компанията продължава да обръща голямо внимание на тенденциите в проектирането и технологичните изследвания на алтернативни и екологични системи за отопление.

В 1984 г. D’Alessandro патентова в Министерството на промишлеността, търговията и занаятите търговските марки CS и CSA на произвежданите отоплителни котли, оползотворяващи дървесни пелети и чипс, плодови костилки и селскостопански отпадъци.

Стандартите за високо качество на продуктите и производствените процеси на фирмата са сертифицирани по стандарт UNI EN ISO 9001:2008. Отоплителните котли, модели CS и CSA, притежават TÜV Rheinland сертификати за съответствие на строгите изисквания на стандарт EN 303-5:2012 (клас 5).

Продуктовата гама на D’Alessandro Termomeccanica S.R.L обхваща топлоизточници с топлинна мощност от 30kW до 4100kW, като потенциалните проекти могат да бъдат финансирани по структурните фондове на ЕС – Програмен период 2014-2020, в това число Програма за развитие на селските райони, ОП Региони в растеж, ОП Околна среда, ОП Инициатива за МСП, частни банки и фондове.

D’Alessandro Termomeccanica

Висококачествените продукти, системи и решения на D’Alessandro са правилен и практичен избор за отопление и производство на пара и битова гореща вода за потребителите в бита, промишлеността и публичния сектор.

D’Alessandro Termomeccanica

Може да харесате още...