Елегантно овлажняване на въздуха

condair

С гъвкавото решение HumiLife, немската компания Condair създаде технология, която позволява овлажняването на въздуха да се реализира по елегантен и изцяло нов начин. Подобно на светодиодното осветление, модулите на овлажнителя могат да бъдат вградени в тавана или да бъдат закрепени директно в стената и да осигурят удобна, хигиенична и преди всичко здравословна влажност в помещенията.

condair

Всеки уред има собствен сензор, който му позволява да регулира прецизно своята изходна мощност дори в случай на влажност на помещението или температурни колебания. Системата се контролира от централното устройство на HumiLife, което допълнително може да обработва водата – ако местната твърдост на водата го изисква. В допълнение, системата може да се контролира чрез приложение и смартфон.

condair

Хигиената се осигурява от UV лампа, която постоянно стерилизира овлажняващата вода по време на работа. Освен това, постоянно наблюдение на проводимостта и ежедневно автоматично задействане на системата за промиване осигуряват най-доброто качество на въздуха.

За повече информация: Condair

Вижте също...