pixel

Eнергийно ефективни решения с инверторните моноблок термопомпи Sprsun от Рувекс

Ruvex

Рувекс АД разширява портфолиото си с нови продукти за енергийно ефективно отопление, охлаждане и БГВ на фирма Sprsun. Sprsun е професионален производител на термопомпи, основан през 1999 г. Има 4 производствени линии, което гарантира, че може да произвежда 25 000 термопомпи на месец според различния капацитет. Модерното оборудване и опитните работници също позволяват силен производствен капацитет. За момента Рувекс предлага на българския пазар четири модела инверторни термопомпи от тип моноблок, както и хидравличен кит за по-лесна инсталация и монтаж.

Термопомпите моноблок на Sprsun са предназначени за отопление, охлаждане и производство на битова гореща вода, като обхващат широк температурен диапазон на работа – от -30°C до +45°C. Оборудвани са с ротационен компресор Panasonic и DC инверторни безчеткови вентилатори, което осигурява ниски нива на шума при работа.

Тези нови термопомпи се отличават с най-високо ниво на енергийна ефективност – А+++. Постигат отоплителен капацитет от 9.5kW до 22kW и максимален COP от 5.78. Използват щадящия околната среда хладилен агент R32, който е и далеч по-ефективен от други сравними хладилни агенти. С помощта на тези уреди не само може да се наслаждавате на комфортни температури у дома, но и да намалите и сметките си за електроенергия, докато едновременно с това допринасяте за опазването на околната среда.

Термопомпите Sprsun разполагат с функция за интелигентно размразяване, която е разработка на самия производител. Режимът на размразяване се активира автоматично, само когато това е необходимо, като по този начин се избягват както аварии, така и повишена консумация на електроенергия. Така се повишава цялостната надеждност и ефективност на инсталацията.

Термопомпата се отличава с изключително лесно управление – цветен сензорен екран в комбинация с интерфейс за мобилния Ви телефон, с които може да програмирате и следите температурните настройки по всяко време и от разстояни.

Ruvex

Пет инчовият цветен чувствителен на допир дисплей позволява на потребителя лесно да контролира температурата и да задава различни режими за работа на системата. Интерфейсът проследява работата на термопомпената инсталация, а високото ниво на интуитивност дава възможност да се променят параметрите по всяко време бързо и лесно.

Със Sprsun може да управлявате Вашата термопомпа, където и да се намирате, чрез смартфона Ви, а освен това системата Ви информира, когато има актуализации на софтуера, така че можете да ги инсталирате веднага, стига да имате достъп до интернет.

Хидравличният кит за термопомпа Sprsun  е перфектен избор при инсталиране на моноблок термопомпата. Комплектът се състои от всички основни компоненти за включването към отоплителната система и инсталацията за производство на БГВ- водна помпа, електрическа кутия с предпазители, превключващ контактор за променлив ток, трипътен вентил, разширителен съд, филтър, електрически нагревател и др. С този модул инсталирането на моноблок термопомпа никога не е било толкова лесно!

Sprsun хидравличен кит е комплект от компоненти “всичко в едно” с компактен дизайн, идеален е за монтаж в  тясно пространство. Изграден е от  висококачествени части и компоненти на световни производители, за да гарантира функционалността и ефективността на Вашата термопомпа.

Ако търсите енергийно ефективно решение за дома си за отопление, охлаждане и осигуряване на битова гореща вода, термопомпите Sprsun, предлагани от Рувекс, са отличен избор! Компактен уред с гарантирано ефективна работа. Само сега можете да ги вземете с -20% отстъпка за наличните модели на склад, ако решите да направите пакетна покупка, ще получите и 10% отстъпка на подова изолация Teckfloor и тръба за подово отопление Firat. Не пропускайте това предложение.

За повече информация – Рувекс.

Може да харесате още...