pixel

Енергоефективни дървени къщи с много соларна енергия: възможно ли е?

Енергоефективни дървени къщи с много соларна енергия: възможно ли е?

Енергоефективни едноетажни сгради с дървена конструкция и разширено ползване на слънчевата енергия – това е темата на семинар, който ще се проведе тази седмица в Събитиен и презентационен център в София.

Стартирането на производство на енергоефективни едноетажни сгради с дървена конструкция и разширено ползване на слънчевата енергия е проект на Фондация “БИБИН” и AMEXIM Co. Насочването на вниманието на потенциалните инвеститори към стартирането на производство на такива сгради е продиктувано от съотношението: размер на инвестицията към нейното възвръщане и генериране на печалба. Горното съотношение може да се разглежда и като: размер на инвестицията към размера на икономисаните средства, в случай, че производителя на сградите строи сам своите обекти.

Виждането на Фондацията и частната фирма е, че бъдещите производители могат както да произвеждат и строят за себе си, така също да произвеждат и строят за близки, познати и съседи.

По време на презентацията, която ще се състои на 22 февруари от 15 ч. в Събитиен и презентационен център в София, ще може да се запознаете с детайлите на проекта.

greentech.bg

Може да харесате още...