pixel

ENGO Controls – нова марка на пазара за отопление

ENGO Controls

ENGO Controls – нова марка на пазара за отопление

ENGO Controls е отговорът на глобалните тенденции. Той се фокусира върху околната среда и е отворен към други технологии на бъдещето. Един свеж поглед към управлението на отоплението.

ENGO Controls предлага иновативни, но въпреки това лесни за използване устройства, които са в крак с постоянно нарастващия темп на ежедневието. Развойният отдел на марката внимателно анализира най-новите тенденции в автоматизацията на отоплението и охлаждането. Те познават силните и слабите страни на отоплителната индустрия отвътре навън. Те разбират от какво се нуждаят клиентите и какви проблеми срещат през зимния сезон. По този начин разработват устройства, които решават тези проблеми по най-добрия възможен начин. Един от водещите принципи на ENGO Controls е: технологията е за хората, никога обратно.

Защо името е ENGO Controls?

Името ENGO не е съвпадение. To носи съобщението и ценностите на марката. ENGO е четири букви, които носят ново качество.

E за energy efficiency – енергийна ефективност. Контролираното отопление пести енергия. Ако решим да го използваме, използваме само толкова топлина, колкото ни е необходима. Резултатът? Къщата е оптимално загрявана, а сметките са по-ниски.

N за new solutions – нови решения. Марката използва модерни решения. Тя разчита на сътрудничество с други технологии на бъдещето, специално на добре познатата световна платформа Tuya.

G за guarantee – гаранция. Технолозите на ENGO Controls се грижат за детайлите. Те постоянно проверяват качеството на продуктите си. Те доказват увереността си с дълъг гаранционен срок – без никакви допълнителни такси.

O за opportunities – възможности и екологична отговорност. Марката предоставя на потребителите безплатни съвети преди и след покупката. Създавайки системите си, вие действате екологично. По-малко потребление на енергия означава по-малко замърсяване. ENGO Controls защитава природните ресурси.

Какви продукти се предлагат от ENGO Controls?

Такива, които свеждат до минимум сметките за отопление и спомагат за намаляване на тежестта върху природата. В момента продуктовата гама на ENGO Controls включва:
– програмируеми, жични и безжични температурни регулатори;
– интернет термостати, работещи директно чрез Wi-Fi;
– термоелектрически задвижки;
– и разбира се – клемна шина за подово отопление.

Продуктовата гама обаче редовно ще се разширява, така че да включва по-функционални устройства за домашен контрол.

ENGO Smart работи с Tuya Smart

ENGO Controls

Мобилното приложение на марката – името му е ENGO Smart – се основава на световно популярната система за домашен контрол Tuya Smart. Голямото му предимство е неговата универсалност: поддържа много продукти от много марки. Така че устройства от различни производители, интегрирани в обща интелигентна домашна мрежа, могат да бъдат контролирани с помощта на едно и също приложение. Tuya Smart ви позволява да контролирате наред с други: отоплителни системи, електрически крушки, лампи, LED ленти, превключватели за светлина и захранване, щори за прозорци, гаражни врати, алармени сензори и др.

Трудно бихте пренебрегнали това удобство. Можете да избирате измежду хиляди различни предложения, да решите за вида и марката на продукта и след това да свържете всичко в мрежа, управлявана от едно приложение – ENGO Smart в Tuya Smart.

Повече ползи от ENGO Controls

В обобщение, ENGO Controls е всичко свързано с: икономии на енергия, опазване на околната среда, комфорт на потребителите, минимално въздействие върху околната среда.

Какво друго печелите избирайки тази марка?
– комфортно отопляем интериор;
– безпроблемна работа на контролерите;
– еисоко качество и надеждност на устройствата за управление;
– стандартна 5 годишна гаранция за продуктите;
– висок стандарт на интериорен дизайн, който е последван от увеличаване на стойността на вашата собственост.

Контролът на отоплението ви кара да се чувствате по-добре

Икономическите и екологичните ползи са едно нещо, но ENGO Controls осигурява повече – тя се интересува от хората. Добре отопляема къща е къщата, която по-евтино  се поддържа и е по-здравословна в същото време. Живеейки в нея, ние придобиваме по-добро настроение и по-голям комфорт на живот. Рядко мислим за това, но температурата на заобикалящата ни среда влияе на начина, по който функционираме. Ефективна работа, почивка, добро настроение – всички тези са повлияни от термичните условия, в които живеем.

Освен това, правилният микроклимат в къщата е в полза на дишането и кръвоносните системи, подобрява качеството на съня, стимулира концентрацията. Както преохлаждането, така и прегряването са отрицателни за здравето. Контролът на отоплението елиминира тези отрицателни фактори от живота ни. Ето защо, ефективната система за контрол на отоплителната инсталация се превръща в част от безопасната домашна атмосфера. Струва си да се погрижим за това.

ENGO Controls – едно решение, много ползи.

Може да харесате още...