Ерато проведе XXIII-я си традиционен годишен семинар

Ерато проведе XXIII-я си традиционен годишен семинар

На 7 юни в Биомаса учебен център ЕРАТО се проведе XXIII по ред традиционен годишен технически и търговски семинар на фирмата. Гостите на събитието – дългогодишни дистрибутори и нови клиенти от бранша, бяха посрещнати от ръководството на ЕРАТО.

Присъстващите бяха запознати с новите продукти в търговската гама на ЕРАТО – ляти алуминиеви радиатори модел VISION, произведени в най-голямата леярна в Европа на FONDITAL, енергоспестяващи електронни циркулационни помпи WITA от сърцето на Германия и италиански разширителни съдове със сменяема мембрана от Zilio Industries с търговската марка IMERA. Предимствата на новите продукти бяха презентирани лично от експорт мениджърите на производителите и предизвикаха интереса и одобрението на гостите. Представените продукти се дистрибутират на българския пазар ексклузивно от ЕРАТО.

Традиционнно големият интерес бе насочен към изделията, производство на ЕРАТО, под търговските марки GreenEcoTherm и Bisolid.

Новите продукти от серията GreenEcoTherm бяха:

•  Пелетна горелка от серията GP с автоматично самопочистване;
•  Пелетна горелка от серията GP с възможност за GSM контрол;
• Завършваща мощност в серията автоматизирани пелетни котли Pelletherm V.2 – 80 kW, фабрично окомплектован със система за отвеждане на пепелта;
•  Комбиниран чугунен котел на твърдо гориво и/или пелети FURIA – съвместен проект на ЕРАТО и VIADRUS;
• Високоефективен пиролизен котел PYROTHERM M с модулация на горивния процес, благодарение на вграденото електронно управление.

Представените нови продукти от серията BISOLID бяха:

•  Разширен мощностен диапазон на котлите на дърва модел SAVER W – 25kW, 35kW, 45kW
•  Разширен мощностен диапазон на котлите на дърва или пелети модел SAVER C  – 25kW, 35kW, 45kW
• Усъвършенстван котел на дърва, модел SAVER WFM,  позволяващ модулация на процеса на горене, благодарение на електронно управление и вентилатор.

Може да харесате още...