pixel

Естетика, съчетана с контрол на климата

Hitachi

Безшумен, но емблематичен. Перфектната комбинация от първокласна технология за контрол на климата и елегантна естетика.

Висококачествените, функционални и надеждни системи са задължителни при избора на подходящ климатик за вашата среда. Има обаче място за първокласен продукт, който да удовлетворява както с външния си вид, така и с техническите си качества. Това кара Hitachi да разработи Silent-Iconic™ – панел за 4-пътно касетъчно тяло, какъвто не е познат досега.

„Визуално безшумните“ характеристики на Silent-Iconic™ съперничат на тези на въздуховодните скрити тела, което ги прави идеални за съвременна и модерна среда.

Отличеният с награди дизайн запазва ценовите предимства на традиционните устройства, но с първокласно покритие. Съвместимост с вътрешния 4-пътен касетъчен модул (RCI-FSRP). Това е наистина уникален, климатик, който изглежда страхотно.

Четирите клапи на Silent-Iconic™ са изработени така, че да намалят визуалното си въздействие, но да поддържат прецизен контрол на въздушния поток. За да се  постигне минималистична визия на касетата, централният вход на устройството има ламели, така че да се интегрира идеално в таваните.

Тези иновативни корекции на класическата касета означават, че вентилационните отвори вече са скрити с вкус и стават част от цялостния вид и усещане на средата.

Нещо повече, Silent-Iconic™ получи наградата iF Design Award 2020 (дисциплина: продукт) – един от най-престижните конкурси, провеждани от iF International Forum Design GmbH, в който се признават постиженията в областта на дизайна.

Hitachi

Създайте „тихо“ пространство, за да увеличите максимално преживяването

Интериорният дизайн е от основно значение за всички търговски обекти и оказва значително влияние върху удоволствието на клиентите; ресторантите, магазините и специализираните клиники с елегантни и модерни концепции се нуждаят от подходящи решения за климатичен контрол.

Досега за сгради, ориентирани към дизайна, е обичайно да приемат вътрешни тела със скрити канали, тъй като те са по-малко видими и по-лесни за интегриране.

За архитекти и интериорни дизайнери касетата Silent-Iconic предлага чисто нова опция, която е „визуално децентна“ и не пречи на външния вид и усещането за интериора.

Компанията е представена на българския пазар от Hitachi България.

Снимки: Hitachi

Може да харесате още...