Еволюция в хидрофорните системи от DAB

DAB

Повечето от домашните хидрофорни системи имат проблеми с осигуряването на достатъчно стабилен поток при високо налягане и повишена консумация. За да се справят с тези тежки периоди на използване на вода от DAB са разработили революционна система за повишаване на налягането с повишена ефективност – E.SyBox и E.SyBox mini. От компанията съобщават, че системите работят спокойно, за да поддържат постоянен поток вода, без значение колко вода изисква дадено домакинството.

DAB

E.sybox промени начина, по който хората използват най-важният ни източник – водата.

„DAB не се ограничиха да подобрят това, което вече беше там! Напротив, те бяха първите, които постигнаха революционна иновация в повишаването на налягането“ споделят от Romstal.

E.sybox е умен и универсален. Можете да създадете множество помпени системи, като групирате две или до четири помпи заедно. Това никога не е било по-лесно, благодарение на бързата докинг станция  E.sytwin и интегрираната безжична комуникация между помпите. 

Огромна мощност с компактни размери и стилен дизайн

DAB

E.SyBox използва най-напредналите технологии на DAB.

Помпената станция може да поддържа постоянно налягане  2,8 бара – с едновременен поток от 90 литра в минута или максимално постоянно налягане до 6,0 бара – при едновременна скорост на потока от 30 литра в минута, и всичко това при 50% по-малка консумация на енергия в сравнение със стандартните хидрофорни ситеми.

Ключът към енергийната ефективност и комфорт на E.SyBox е неговата електронна инверторна технология с променлива скорост. За разлика от помпите с фиксирана скорост, помпата с променлива скорост на E.SyBox незабавно отговаря на нуждите на домакинството за използване на водата. Не губи енергия, като изпомпва излишно много вода и осигурява постоянно налягане по време на висока консумация.

По-тих от хладилника вкъщи!

Помпите на системата E.SyBox работят само при необходимост и използват постепенен процес на стартиране и изключване. Те работят при ниво на звук от 45 децибела при нормална употреба, по-ниско от хладилник, кафе машина или електрическа четка за зъби. В допълнение при изработката, DAB Pumps влага висок клас материали, който имат защитни, звукоизолиращи и естетически свойства.

DAB

DAB проектираха E.SyBox да бъде компактен, специално за да отговаря на нуждите на собствениците на съвременни жилища. E.SyBox mini е още по-малък, достатъчно малък, за да се побере в шкаф под кухненската мивка. Както E.SyBox, така и E.SyBox mini могат да се монтират хоризонтално или вертикално и са проектирани така, че да са лесни за инсталиране, настройка и обслужване от водопроводчици.

Сигурен и надежден

Помпената станция е надеждно защитена от работа без вода, от всякакви проблеми с електричеството, от прегряване на двигателя, от неизправност на сензора за налягане. Освен това тя не се страхува от чести стартирания и спирания. E.sybox може да открие течове, като анализира броя и качеството на станциите за включване / изключване.

Сензор за налягане -той ви позволява да контролирате работата на станцията и да избягвате аварийни ситуации.

Двигателят-новият електромотор с водно охлаждане и с висока устойчивост на корозия е в състояние да функционира дори и в помещения, които не са вентилирани.

Защита от замръзване-температурният сензор предотвратява образуването на лед вътре в помпата, включително и в него, ако температурата падне до стойности, близки до замръзване.

Заедно по-мощни!

DAB

E.sytwin е идеалното решение за хотели, многофамилни къщи или офис центрове, където се изискват големи количества вода под налягане. Тук две автоматични помпени станции DAB Е.sybox са свързани паралелно и работят заедно чрез общ колектор – E.sytwin.

DABПо подобен начин е възможно да се монтира система за повишаване на налягането от две, три или четири Е.sybox и благодарение на безжичната връзка не са необходими проводници, които да свързват няколко станции помежду си.

Основана в Италия през 1975 г., DAB произвежда продукти в следните битови и индустриални направления: отопление и климатизация, водоснабдяване, напояване и градинарство, използване на дъждовна вода, източване, събиране и изхвърляне на отпадни води, циркулация и филтриране на вода за басейни. Romstal работят с DAB, от самото си създадено преди повече от 25 години, продавайки марки като DAB, Tesla и Tallas. Mисията им е да бъдат основният надежден партньор на инсталаторите, предоставяйки им продукти, които намаляват консумацията на енергия, вода и емисиите на парникови газове.

За повече информация посетете www.romstal.bg.

Може да харесате още...