pixel

FIFA+ и Hisense представят шоуто FIFA World Cup Daily

hisense-fifa

FIFA+ и Hisense ще въвлекат феновете в емоцията на FIFA World Cup Qatar 2022™ със специално подготвено шоу. FIFA World Cup Daily, by Hisense ще се излъчва ежедневно от FIFA Fan Festival в Доха. Caroline Moraes, Michael ‘Timbsy’ Timbs и Rachel Stringer ще бъдат водещи на предаването, а знаменитости, инфлуенсъри и легенди ще се обединят за шоуто, което ще съчетае световни анализи и местни репортажи от 32-ма създатели на съдържание от всички участващи нации.

FIFA+ с гордост обявява старта на предаването FIFA World Cup Daily, by Hisense, излъчвано ежедневно от FIFA Fan Festival™ в Al Bidda Park в Доха, и обединяващо знаменитости, инфлуенсъри и легенди за обзор на игрите от деня.

hisense-fifa

В чест на глобалния облик на FIFA World Cup’s, шоуто ще има разтърсващ микс от глобален и локален подход при изготвянето на програмата, коментирането и обзора на мачовете, разчитайки на 32-мата създатели на съдържание (по един от всяка страна-участник).

Шоуто ще се представя от екип от опитни водещи, начело с Caroline De Moraes (Eurosport и BBC), Michael ‘Timbsy’ Timbs (COPA90), и Rachel Stringer, бивш презентатор в EA Sports FIFA Global Series.

hisense-fifa

В епизодите, с продължителност 25 минути, също така ще се използва огромният архив на  FIFA+ и ще се обръща специално внимание на някои от най-великите и незабравими моменти от миналите турнири; това включва живи и записани предизвикателства, които да въвлекат дори умерените футболни фенове; и също ще се даде на зрителите вътрешен поглед от FIFA Fan Park™ в Al Bidda Park, Доха.

Директорът на FIFA по Стратегия, Дигитализация и FIFA+, Charlotte Burr споделя: “FIFA+ съществува, за да създаде нов вид емоции за феновете, а шоуто FIFA World Cup Daily, by Hisense със сигурност ще ги подсигури. Тъй като се предава директно от FIFA Fan Festival в Доха и комбинира местно съдържание с глобални анализи, то ще създаде всеобхватно зрелище за феновете на стадиона и ще забавлява и въвлича всички, които гледат у дома. Това е вълнуваща стъпка, защото се обвързваме с наш търговски партньор в създаването на оригинално съдържание.”

hisense-fifa

Шоуто е представено от Hisense, официален спонсор на FIFA World Cup Qatar 2022™ и е продължение на дългосрочните отношения на марката с FIFA.

“Ние от Hisense сме големи футболни фенове и сме сигурни в две неща “, каза Alex Zhu, ВП на Hisense Group и Президент на Hisense International. “Първо, футболните фенове не могат да се наситят на Световното първенство по футбол, затова ние с радост ще им доставим най-добрия, най-всеобхватния и най-лесния достъп до програмите на FIFA World Cup.

hisense-fifa

И второ, футболните фенове искат съдържание, което усещат уникално за тях, за техните страни, за техните отбори и тяхната култура. С помощта на знаменитости от цял свят, ще можем да уловим тези магични моменти и да ги предоставим на зрителите за перфектното FIFA World Cup изживяване.”

Може да харесате още...