Фирма „ТАНГРА” представи видео на пелетните котли TANGRA HP 30

Фирма „ТАНГРА” представи видео на пелетните котли TANGRA HP 30

Есента чука на нашите врати. Всеки започва да мисли за студените дни и зимните празници. Но…студените зимни месеци са предпоставка да помислим за правилното решение за отопление на дома. Съществуват различни решения за отопление и битово горещо водоснабдяване със техните положителни и отрицателни страни. Централното отопление, електрическото и отоплението на дизелово гориво, както природната газ имат постоянен растеж на цената. От друга страна, почистването и зареждането с дърва или въглища изисква сериозна визическа сила, както и отнема от Вашето време. По тази причина, бихме искали да Ви представим пелетните котли TANGRA HP 30.

Пелетите са евтин, екологично чист и възобновяем източник. Те се произвеждат от отпадъчна дървесна биомаса, без използване на допълнителни слепващи материали. Това позволява изгарянето им в автоматични пелетни горелки с висока ефективност и минимално количество остатъчен прах.

Основните предимства на пелетните котли TANGRA HP 30 са настройваемата мощност между 15kW и и 30kW, пет-степенната модулираща горелка, автоматичното регулиране на горивният процес, за постигане на максимална ефективност, без значение от моментната коминна тяга или странични фактори, автоматичното почистване със сгъстен въздух и високата ефективност при работа с различни пелети – Е=94%. Всичките пелетни котли TANGRA са сертифицирани от TUV Rheinland.


Вижте също...