pixel

Пелетни котли Tangra HP 30

Фирма „ТАНГРА” представи видео на пелетните котли TANGRA HP 30

Есента чука на нашите врати. Всеки започва да мисли за студените дни и зимните празници. Но…студените зимни месеци са предпоставка да помислим за правилното решение за отопление на дома. Съществуват различни решения за отопление и битово горещо водоснабдяване със техните положителни и отрицателни страни. Централното отопление, електрическото и отоплението на дизелово гориво, както природната газ имат постоянен растеж на цената. От друга страна, почистването и зареждането с дърва или въглища изисква сериозна визическа сила, както и отнема от Вашето време. По тази причина, бихме искали да Ви представим пелетните котли Tangra HP 30.

Пелетите са евтин, екологично чист и възобновяем източник. Те се произвеждат от отпадъчна дървесна биомаса, без използване на допълнителни слепващи материали. Това позволява изгарянето им в автоматични пелетни горелки с висока ефективност и минимално количество остатъчен прах.

Основните предимства на пелетните котли Tangra HP 30 са настройваемата мощност между 15 kW и и 30 kW, пет-степенната модулираща горелка, автоматичното регулиране на горивният процес, за постигане на максимална ефективност, без значение от моментната коминна тяга или странични фактори, автоматичното почистване със сгъстен въздух и високата ефективност при работа с различни пелети – Е=94%. Всичките пелетни котли Tangra са сертифицирани от TUV Rheinland.

Може да харесате още...