pixel

Fujitsu General Limited обяви сътрудничеството си с италианския производител на климатична техника GI Holding Spa

В края на миналата година двете компании приключиха преговорите за общо споразумение за цялостно сътрудничество в областта на производството на климатично оборудване, предназначено за презокеанските пазари, включително и Европа.

Fujitsu General Limited и италианският производител на климатична техника G.I. Holding S.p.A. подписаха споразумение за съвместна работа и общо развитие.

В бъдеще Fujitsu General и GIH заедно ще развиват производството на ефективно и комфортно климатично оборудване, като комбинират технологиите, в които и двете компании са най-силни и планират да продават продуктите под името на двата бранда.

Европейският пазар за климатична техника се разширява благодарение на все по-голямото енерго-спестяване, което осигуряват мулти климатичните системи за сгради (VRF), продавани от японски производители.  Експертите отчитат и ръст на продажбите на въздуховоди (AHU) и чилъри, произвеждани и предлагани от северно-американски и европейски производители, което е добър показател за обединение на европейска и азиатска компания точно в този момент.

Благодарение на споразумението, Fujitsu General възнамерява да разшири продуктовата си гама на пазара за климатичните системи, а GIH ще използва технологиите и пазарната мрежа на Fujitsu General с цел разширяване и развиване на бизнеса.

И двете компании започват дискусии и усилена работа за разширяването на продажбите на климатици в Европа и други пазари.

Малко повече за G.I. Holding S.p.A.

Име на фирмата: G.I. Holding S.p.A.
Адрес: Латизана, Удине, Фриули-Венеция Джулия, Италия.
Година на създаване: 2002.
Вид бизнес: Производство и продажба на климатично оборудване, както и въздухо-обработващи агрегати и чилъри.
Производствени бази: Италия, Унгария, Малайзия.
Търговски бази: Италия, Обединените арабски емирства, Малайзия.
Марки:  CLINT, KTK, MONTAIR, NOVAIR. Действителни бизнеси в 70 страни по света.

Източник: www.fujitsu-general.bg

Може да харесате още...