pixel

Гама вентилационни отвори за керемиди Klober

Широката гама от универсални вентилационни отвори за керемиди на Klober е специално разработена за водещите производители на керемиди, което означава, че ще намерите правилното решение за добра вентилация на покривното пространство, без да правите компромис с дизайна. Асортиментът включва вентилационни отвори за покривни керемиди, вентилационни отвори за глинени, бетонни, шистови и фиброциментови керемиди и се предлага в широк избор от цветове. Компанията предлага и услуга за съчетаване на цветовете, за да се открие подходящата керемида за за всеки случай.

Klober

Сред най-популярните избори в асортимента са:
– In Line Tile Vents – изчистена гама от вентилационни отвори за керемиди с интелигентен дизайн, подходяща за най-популярните бетонни керемиди;
– Universal Tile Vents – универсални вентилационни отвори за керемиди, перфектни за вентилиране на кухини в покрива, помагат за намаляване на натрупването на мухъл и структурни щети в покривното пространство, причинени от влажни и лошо вентилирани покриви;
– Plain Tile Vents – обикновени вентилационни отвори, дискретно и елегантно вградени, подходящи са за глинени и бетонни керемиди, което ги прави практически невидими в линията на покрива.
– Traditional Tile Vents – гама от традиционни вентилационни отвори за керемиди с висока пропускливост, подходящи за най-популярните покривни керемиди.

Компанията е представена на българския пазар от Buldach.

Може да харесате още...