Гъвкава инсталация и тиха работа с нова вентилация

Wolf

Децентрализираната серия за домашна вентилация Wolf FWL с PushPull технология осигурява постоянно добър климат в помещението както при проекти за модернизация, така и при проекти за ново строителство.

Устройствата ще се предлагат в два размера със скорост на въздушния поток от 15 до 42 m³/h (FWL-PushPull-45) и 5-26 m³/h (FWL-PushPull-30). Продуктовото портфолио се допълва от вентилатор за отработен въздух (FWL-ABLV). Степента на рекуперация на топлината на FWL-PushPull е до 84,3% (DIN EN 13141-8). Благодарение на най-новата EC вентилаторна технология устройствата са сред най-тихите на пазара. Те са свързани помежду си, комуникират напълно автоматично и работят на смени. Ако е необходимо, могат да бъдат настроени и индивидуално.

Според производителя монтажът и инсталацията са лесни и бързи. Интелигентните комплекти за окончателно сглобяване и разнообразните опции за аксесоари (например кожух, стенен блок, аксесоари за проникване в покрива, елемент за разкриване и т.н.) дават възможност за безпроблемен и практичен монтаж, без никакви вентилационни канали.

Wolf

Спестете разходи за отопление

Устройствата от серията FWL за жилищна вентилация имат интегрирани топлообменници, които осигуряват по-ниска годишна потребност от първична енергия през отоплителния период. Това спестява разходи за отопление, опазва околната среда и повишава ефективността на жилището.

Въвеждането в експлоатация е много лесно чрез свободно достъпния софтуер за въвеждане в експлоатация и може да се извърши практически на място с помощта на терминално устройство, поддържащо USB благодарение на комфортното управление. При смяна на филтъра и почистване тръбната вложка с вентилатор и топлообменник може да се демонтира напълно без инструменти.

Устройствата FWL-PushPull-45 и -30 се предлагат както с кабели, така и в безжични версии. Последните са идеални за използване в проекти за модернизация. За по-лесна работа можете да избирате от различни варианти за управление на въздуха в помещението.

Снимки: Wolf

Може да харесате още...