General Fujitsu представя нова дизайнерска серия климатици, модел KE

Климатиците от серията КЕ са съчетание от уникален дизайн, висока ефективност и минимална консумация на електрическа енергия. Дизайнът допринася за постигане на максимална хармония с интериора на помещенията. Съчетава опростени линии и впечатляващо присъствие. Водещата концепция при проектирането е „елегантно усещане за красота от всякакъв ъгъл“.

Различен дизайн

Целта ни беше да създадем продукт с отличителен дизайн. Климатикът е специално разработен за европейския пазар, в хармония с интериора и внася чувството за комфорт и елегантност в помещението.

Различна повърхност

Текстурата на предния панел създава усещане за висококачествена изработка и стил. Променя визията на климатика при промяна на светлината през деня.

Различна форма

Ненатрапчивата елегантност и триизмерната форма с извита повърхност е красива от всеки ъгъл.

Различни цветове

Климатиците от серия КЕ се предлагат в два модерни цвята – сребрист (тъмно сив) и перлен (бял).

Високо енергоспестяване

Клас на енергийна ефективност А++ и високи коефициенти на сезонна ефективност допълват характеристиките на серията климатици КЕ.

Комфорт и тиха работа

Широката клапа и новата конструкция на вентилатора осигуряват безшумна работа и комфортен въздушен поток, който стига до пода на помещението за максимален комфорт на потребителя.

Смарт управление

Лесно управление на климатика от дома или от разстояние с помощта на удобно приложение за смартфон, таблет или компютър. Предлага се като опция.

Екологичен хладилен агент

R32 има с една трета по-нисък потенциал за глобално затопляне от този на R410A, който се използва за конвенционални климатици и става все по-популярен нов хладилен агент.

За контакт и повече информация – Булклима.

Вижте също...