Grundfos Mixit – ново решение за смесени кръгове

Grundfos

Благодарение на Mixit Solution, датската компания Grundfos пуска в експлоатация едно удобно за монтаж решение, което спестява време при изграждането на смесени кръгове. То се състои от добре познатата Magna3 помпа и новоразработения контролен блок Mixit, в който са интегрирани всички необходими компоненти като вентил, сензори и контрол на температурата. Компактното решение може да бъде инсталирано лесно и бързо, което спестява време и може да се използва в самостоятелен режим или да се управлява чрез интелигентна система за управление на сградата чрез решението за дистанционно управление Grundfos GO.

Grundfos

Управляващият блок е много компактен и напълно оборудван с вентил, вграден стъпков двигател, сензори за температура и налягане и интелигентен контрол на температурата. Устройството е готово и за включване към системата за управление на сградата. Интегрирането на компонентите значително намалява времето за монтаж, тъй като вместо многобройни отделни компоненти с електрически и хидравлични връзки, монтажникът трябва само да монтира помпата и устройството за управление. Пускането в експлоатация е удобно за потребителя чрез потребителския интерфейс на Mixit и е особено опростено с безплатното приложение за смартфони Grundfos GO.

Grundfos

Grundfos Mixit Solution позволява високо ниво на удобство при работа с минимални енергийни нужди. Основата за това е интелигентна система за управление, в която позицията на клапана и скоростта на помпата са оптимално съгласувани една с друга. Допълнително чрез Grundfos GO могат да се активират още функции като ограничаване на дебита, температурата и количеството топлина и функционалността на интеграцията на системата за управление.

За повече информация: Grundfos


Вижте също...