pixel

Habitat – идеалният избор за студения сезон

Habitat

Всички искаме да се радваме на повишен комфорт в дома си, а начинът, по който избираме отоплителната система, е изключително важен в това отношение.

Газовият котел е покупка, която правим за по-дълъг период от време, така че трябва да внимаваме какво си представяме и какво избираме.

Разбира се, добрият избор на отоплителен уред ще ни осигури не само топли вечери със семейството през студения сезон, но и по-ниски сметки за енергия. Избирайки котел Habitat, ще си гарантирате комфорт и икономичност през студения сезон!

Газови котли Habitat: икономичност, по-дълъг живот и комфорт

За да вземем най-доброто решение по отношение на котела, трябва да имаме предвид няколко фактора като: мястото, с което разполагаме, броя на хората, които ще се възползват от битова гореща вода, броя на стаите, но и степента на изолация на жилището.

Принципът на работа на газовия котел е изключително прост: отделената топлина от изгарянето на горивото се предава на топлинния агент благодарение на неръждаемия топлообменник, от там се транспортира по тръби до различни отоплителни тела, монтирани в къщата.

Котелът Habitat има двойна функционалност: може да работи в режим отопление или режим производство на битова гореща вода – в едноконтурно или двуконтурно изпълнение. Това позволява както проточно подгряване на вода, така и работа с външен бойлер при едноконтурната версия.
Още едно предимство на Habitat е, че има много по-дълъг живот в сравнение с конвенционалните котли, поради кондензната технология.
Този метод на работа предпазва вътрешните компоненти на уреда от евентуални преждевременни повреди.
Получете комфорт и икономичност, като използвате максимално калоричния капацитет на горивото.

Благодарение на ползите от кондензната технология разходите за отопление са значително по-ниски в сравнение с други отоплителни решения, като основен плюс е по-високата му екологичност, породена от по-високата ефективност и съответно – по-малкото количество изхвърлени в атмосферата вредни газове, сажди и фини прахови частици.

Habitat

Habitat – изчистени линии, които придават елегантност на всеки дом

Habitat

Котелът Habitat е перфектната комбинация между отлична производителност и елегантен дизайн. Той се откроява с изчистена линия, която му помага да се впише във всеки дом, независимо от избрания стил и дизайн. Поради малкия си размер се монтира изключително лесно.

Защо Habitat е много специален извън атрактивния дизайн?

Котелът може лесно да се управлява, включително дистанционно. Romstal проектира и разработи ICS – интелигентна система за горене – система, която превръща Habitat в интелигентна инсталация.

Единствената система, която контролира, регулира и се настройва самостоятелно, така че да можете да се насладите на топлина и топла вода на най-ниска цена, с ниска консумация на енергия (газ). Това е газов котел, който на практика се учи как да бъде максимално икономичен, без това да се отразява на вашия комфорт.

ICS контролира стойностите на изгаряне и регулира газовия поток, за да се постигне винаги правилното съотношение въздух-газ, в резултат на което се гарантира:
– намаляване на потреблението на газ;
– намалени емисии на CO и CO2;
– намалено време за инсталиране (без ръчни операции за настройване);
– съотношение на модулация 1:10;
– винаги осигурява оптимално запалване (системата се самонастройва към работните условия);
– перфектно горене (получаване на по-дълъг живот на инсталацията за повишаване на надеждността на продукта);
– намаляване на циклите на включване-изключване (повишаване на ефективността и намаляване на нивата на шум).

Habitat

Благодарение на функцията за адаптиране, Romstal Habitat може да работи с всички видове газ, без необходимост от смяна на дюзите.

Компактен, елегантен и мощен, Romstal Habitat осигурява най-висока производителност, като същевременно е изключително енергийно ефективен.

Habitat – най-новите технологии за здравина и максимална ефективност

Топлообменникът е проектиран и изработен от нова неръждаема стомана AISI 441 с увеличен размер на водния канал. Вътрешната част на серпентината на Romstal Habitat е увеличена 4-кратно в сравнение с аналогични котли, гарантирайки висока скорост на потока, ниски загуби на налягане, лесно почистване и поддръжка.

Habitat

Благодарение на новия топлообменник Romstal Habitat има добра топлинна ефективност и по-добра устойчивост на замърсявания, ето защо котелът е идеален за подмяна на мощности от предварително съществуваща инсталация.

Избирайки газов котел от Ромстал България, ще получите наистина висококачествен, оригинален продукт, гаранционно и следгаранционно обслужване, както и безплатна доставка в цялата страната.

Може да харесате още...