pixel

ХЕРЦ АРМАТУРА

HERZ

Херц Арматура България предлага цялата продуктова гама Herz Armaturen, включително отоплителна, водопроводна и климатична арматура – вентили, регулираща и щрангова арматура, захранваща техника, филтри, тръбна арматура, принадлежности, резервни части, както и енергийните системи – котелна техника, управления, термопомпи, водосъдържатели и др.

Всяка година милиони вентили, носещи марката Herz, се произвеждат и инсталират в безброй сгради по света. Монтирани веднъж, Herz – вентилите работят безотказно дълги години, без да се налага някаква поддръжка или обслужващи дейности. В апартаменти и офиси, училища и детски градини, замъци и палати, където и да са инсталирани, те осигуряват приятна температура и отоплителен комфорт.

Качеството, дизайнът, благоприятното ценово съотношение, ефективните технически решения, както и подкрепата, които се предлагат на клиенти и партньори, оказват решаваща роля за избора на вентилите.

Херц Арматура предлага предлага и котли на биомаса, осигуряващи комфорта от отопление с дърва, но по много по-ефикасен и икономичен начин. Котлите стартират автоматично, работят без човешка намеса, а когато не е необходимо топлоподаване – се гасят автоматично. Почистването се свежда до изхвърляне веднъж на две седмици на малки количества пепел, тъй като отделянето е в порядъка на 0,5 % от обема на горивото. В повечето случаи термостат контролира оптимална температура, а в някои от моделите дори е включена функцията самопочистване. Котелната техника с марка Herz се предлага за изгаряне на дърва, пелети, дървесен чипс като мощностите са 10, 20, 30, 45, 60 … до 500 kW.

Phone +359 2 975 12 80
post [email protected]
www herz.bg
adress София, бул. Климент Охридски 27 А

Може да харесате още...