pixel

Хиперинверторни климатици Energy Pro + вече и на българския пазар

hisense

Високоефективни, с функционалности, осигуряващи Вашия комфорт.

Моделът Energy Pro+ е с висока енергийна ефективност А+++/А+++ и внедрени функционалности, които предпазват здравето Ви и същевременно увеличават значително комфорта при работа на климатиците.

Моделът е оборудван със Smart Eye и позволява да се насладите на ползите, осигурени от TMS технологията.

Моделът е оборудван с патентован HI-NANO стерилизатор, който може да заличи над 99% от H1N1 във въздуха в помещението след два часа работа.

Работи с висока ефективност в режим отопление при температури до -22°C. Изключително тих при работа: достига до нива на шума от 18dB. Може да бъде управляван чрез гласови команди. С възможност за автоматично самопочистване на вътрешно и външно тяло.

hisense

Разполага с редица допълнителни функционалности:
– следвай ме/избягвай ме за въздушния поток;
– контрол на влагата в помещението;
– антибактериално покритие.

Висока енергийна ефективност А+++/А+++

Двата типоразмера климатици 9 и 12 000 Btu от този модел са с енергийна ефективност А+++/А+++. Моделът е подходящ за отопление през зимния сезон. Високият клас на енергийна ефективност и ниската консумация на електрическа енергия гарантира минимални разходи за отопление.

Smart Eye – интелигентно сканиране позволява перфектен контрол на климата в помещението.

hisense

AI Smart Технология

Smart Eye позволява да се насладите на всички ползи, осигурени от патентованата TMS (Temperature Master System) технология на Hisense.

Технологията е базирана на измерване и анализ на температурата, влагата, скоростта на въздуха и топлинното излъчване в помещението, както и облеклото и физическата активност на хората в помещението.

hisense

Въз основа на горепосочените 6 фактора, климатикът може интелигентно да контролира температурата, влажността и скоростта на въздушния поток в помещението и да осигури на потребителя най-голяма степен на комфорт.

Full DC инвертор

360°DC инверторната технология гарантира интелигентна работа на климатика и минимизира загубата на енергия. Компресорът работи по-ефективно и по-тихо, а управлението на температурата е по-прецизно.

hisense

Предпазва здравето ви

Hi-Nano

Hi-Nano е патентован ефективен йонизатор, които произвежда до 1 милион йони на см³, в сравнение с обикновените плазма йонизатори, които генерират 0.4-0.6 милиона. Благодарение на високата си ефективност може да заличи над 99% от H1N1 във въздуха в помещението за два часа. Произвежда наполовина количество озон в сравнение със стандартната плазма (0.007mg/m³) и не вреди на околната среда. Премахнете ефикасно бактериите и се радвайте на чист въздух всеки ден.

Френската лаборатория Toxcell доказа, че Hi-Nano може ефикасно да премахне коронавируса (SARS-CoV-2) до 93.54% за два часа.

hisense

Работа в режим отопление при външни температури -22°

hisense

Възможността за режим на отопление при температура -22°C се дължи на нашата технология за предварително затопляне на въздуха. Ще се насладите на топлина дори и в най-студените зимни дни.

Възможност за контролиране на въздушния поток следвай / избягвай

hisense

Многообразие от възможности за регулиране на въздушния поток

hisense

Имате възможност да избирате между 6 различни ъгъла на жалузите “нагоре-надолу“, както и на 3 различни позиции „наляво – надясно“ чрез дистанционното управление.

Smart въздушен поток

През зимата топлият въздушен поток обдухва пода на помещението. През лятото студеният въздушен поток е насочен към високите части на помещението. Студеният въздух пада и създава комфортно усещане на потребителя.

hisense

Нагревател в основата на корпуса на външното тяло

hisense

Моделът разполага с допълнителен нагревател на корпуса на външното тяло, който се включва при отрицателни температури. Предотвратява възможността за обледяване през студените зимни дни.

Самопочистване на вътрешно/външно тяло

hisense

Hisense патентова самопочистваща технология на изпарителя и кондензатора. Спомага за лесната поддръжка на климатика чист. Намалява прах, бактерии, микроорганизми, неприятни миризми и др. Доброто състояние на климатика спомага за удължен експлоатационен срок.

Процесът на самопочистване преминава през следните етапи:
– охлаждане и заскрежаване;
– заскрежаване на замърсителите (прах, бактерии, микроорганизми и маслени петна);
– бърз defrost отмива и почиства замърсителите;
– следва изсушаване при висока температура 56°C.

Интелигентно гласово управление

Новото приложение HiSmart Life е съвместимо с виртуалния асистент на Google и Amazon Alexa и помага да водите smart живот. Благодарение на гласовото управление е възможно да включвате и изключвате уреда и дори да регулирате температурата, както и да настройвате режима на работа (охлаждане или отопление). Можете да намерите HiSmart Life в Amazon Alexa APP и в Home APP.

hisense

Интелигентно Wi-Fi управление

Управлявайте удобно своя климатик през мобилния си телефон. Можете да постигнете комфортна среда у дома още преди да сте се прибрали.

hisense

Гарантирано високо качество на въздуха

hisense

Многостепенна технология за пречистване на въздуха. Въздухът преминава през 4 филтъра с различни функции, които Ви гарантират по-добър и по-здравословен въздух.

Витамин C филтър

Витамин C филтрите са допълнителна защита, която гарантира екстремно чист въздух. Такава чистота на въздуха омекотява кожата, намалява стреса и носи терапевтични ползи.

Катехинов филтър

Катехинът е екстракт от зелен чай, който се добавя във филтрите, заради свойствата си на оксидация и стерилизация. Активните ензими създават бензеново ядро, което абсорбира неприятните миризми и вредните субстанции в атмосферата. Катехиновият филтър стерилизира праховите частици задълго. Антибактериалният му ефект унищожава 95% от бактериите.

Филтър със сребърни йони 

Извършва високоефективно стерилизиране, което спира растежа на бактериите.

HEPA филтър 

Високоефективен HEPA филтър, който улавя 80% повече прахови частици от обикновените филтри и гарантира чист и свеж въздух. Филтърът със сребърни йони извършва високоефективно стерилизиране, което спира растежа на бактериите. Витамин C филтрите са допълнителна защита, която гарантира екстремно чист въздух. Такава чистота на въздуха омекотява кожата, намалява стреса и носи терапевтични ползи.

Нощен режим на работа 

Режим Сън – тази функция осигурява автоматично повишаване на температурата с 2°C след един час работа. След това температурата остава постоянна и можете да се насладите на комфортна среда за сън.

Най-ниски нива на шум-18 dB

hisense

Предпазете дома от замръзване

hisense

8°C – специално затопляне в студени условия. Режимът на Специално затопляне предпазва вашия дом от замръзване с поддържане на температура 8°C, дори когато отсъствате за дълго време.

Оставаме на разположение за допълнителни въпроси.

Горене България ЕООД
София, 1346, ул. Бел камък 6
Email: [email protected]
тел: 0886 125 300

Може да харесате още...