pixel

Hisense хиперинверторни климатици Energy Pro – високоефективни с много функционалности

hisense

Моделът Energy Pro е с висока енергийна ефективност А+++/А+++ (SEER/SCOP: 8.5/5.1) и внедрени функционалности, които предпазват здравето Ви и същевременно увеличават значително комфорта при работа на климатиците.

Моделът е оборудван с патентован Hi-Nano стерилизатор, който може да заличи над 99% от H1N1 във въздуха в помещението след два часа работа. Работи с висока ефективност в режим отопление при температури до -20°C. Изключително тих при работа: достига до нива на шума от 18 dB. Може да бъде управляван чрез гласови команди. С възможност за автоматично самопочистване на вътрешно и външно тяло.

Разполага с редица допълнителни функционалности:
– 4D Auto Swing;
– контрол на влагата в помещението;
– антибактериално покритие.

Висока енергийна ефективност А+++/А+++

Двата типоразмера климатици от този модел са с енергийна ефективност А+++/А+++. Моделът е подходящ за отопление през зимния сезон. Високият клас на енергийна ефективност и ниската консумация на електрическа енергия гарантират минимални разходи за отопление.

Full DC инвертор

360°DC инверторната технология гарантира интелигентна работа на климатика и минимизира загубата на енергия. Компресорът работи по-ефективно и по-тихо, а управлението на температурата е по-прецизно.

hisense

Предпазва здравето ви

Hi-Nano

Hi-Nano е патентован ефективен йонизатор, който произвежда до 1 милион йони на см³, в сравнение с обикновените плазма йонизатори, които генерират 0.4-0.6 милиона. Благодарение на високата си ефективност може да заличи над 99% от H1N1 във въздуха в помещението за два часа. Произвежда наполовина количество озон, в сравнение със стандартната плазма (0.007mg/m3) и не вреди на околната среда. Премахнете ефикасно бактериите и се радвайте на чист въздух всеки ден.

Френската лаборатория Toxcell доказа, че Hi-Nano може ефикасно да премахне коронавируса (SARS-CoV-2) до 93.54% за два часа.

hisense

hisense

Работа в режим отопление при външни температури -20°

hisense

Възможността за режим на отопление при температура -20°C се дължи на технологията за предварително затопляне на въздуха. Ще се насладите на топлина дори и в най-студените зимни дни.

Нагревател в основата на корпуса на външното тяло

hisense

Моделът разполага с допълнителен нагревател на тавичката на външното тяло, който се включва при отрицателни температури. Предотвратява възможността за обледяване на през студените зимни дни.

Самопочистване на вътрешно/външно тяло

hisense

Hisense патентова самопочистваща технология на изпарителя и кондензатора. Спомага за лесната поддръжка на климатика чист. Намалява прах, бактерии, микроорганизми, неприятни миризми и др. Доброто състояние на климатика спомага за удължен експлоатационен срок.

Процесът на самопочистване преминава през следните етапи:
– охлаждане и заскрежаване;
– заскрежаване на замърсителите (прах, бактерии, микроорганизми и маслени петна);
– бърз defrost отмива и почиства замърсителите;
– следва изсушаване при висока температура 56°C.

Интелигентно гласово управление

Новото приложение HiSmart Life е съвместимо с виртуалния асистент на Google и Amazon Alexa и Ви помага да водите smart живот. Благодарение на гласовото управление е възможно да включвате и изключвате уреда и дори да регулирате температурата, както и да настройвате режима на работа (охлаждане или отопление). Можете да намерите HiSmart Life в Amazon Alexa APP и в Home APP.

hisense

Автоматично движение на жалюзите

4D Auto Swing

hisense

С автоматично движение на хоризонталните жалюзи в специфичен ред, уредът гарантира оптимално разпределение на потока от хладен или топъл въздух в стаята във всички четири посоки.

Интелигентно Wi-Fi управление

Управлявайте удобно своя климатик през мобилния си телефон. Можете да постигнете комфортна среда у дома още преди да сте се прибрали.

hisense

Гарантирано високо качество на въздуха 

Чрез многостепенната технология за пречистване на въздуха той преминава през 4 филтъра с различни функции, които Ви гарантират по-добър и по-здравословен въздух.

hisense

Витамин C филтър

Витамин C филтрите са допълнителна защита, която гарантира екстремно чист въздух. Такава чистота на въздуха омекотява кожата, намалява стреса и носи терапевтични ползи.

Катехинов филтър

Катехинът е екстракт от зелен чай, който се добавя във филтрите, заради своите свойства на оксидация и стерилизация. Активните ензими създават бензеново ядро, което абсорбира неприятните миризми и вредните субстанции в атмосферата. Катехиновия филтър стерилизира праховите частици задълго. Антибактериалният му ефект унищожава 95% от бактериите.

Филтър със сребърни йони 

Извършва високоефективно стерилизиране, което спира растежа на бактериите.

HEPA филтър 

Високоефективен HEPA филтър, който улавя 80% повече прахови частици от обикновените филтри и гарантира чист и свеж въздух. Филтърът със сребърни йони извършва високоефективно стерилизиране, което спира растежа на бактериите.

Нощен режим на работа 

Режим Сън – тази функция осигурява автоматично повишаване на температурата с 2°C след един час работа. След това температурата остава постоянна и можете да се насладите на комфортна среда за сън.

Най-ниски нива на шум – 18 dB

hisense

Предпазете дома от замръзване

hisense

8°C Специално затопляне в студени условия

Режимът на специално затопляне предпазва вашия дом от замръзване с поддържане на температура 8°C, дори когато отсъствате за дълго време.

Климатиците се предлагат в 2 типоразмера от 9 до 12 000 Btu.

Допълнителна техническа информация можете да откриете на сайта.

За допълнителни въпроси:
Горене България ЕООД
София, 1346, ул. Бел камък 6.
E-mail: anton.hristov@gorenje.com, тел: 0886 125 300.

Може да харесате още...