pixel

HomeVent ER – комфортна жилищна вентилация с високоефективна рекуперация от Hoval

HomeVentОт 1 април – вече е в България.

Вентилация с по-голяма мощност в същия корпус

HomeVent

Новият HomeVent® ER съчетава компактния корпус на предшественика си HomeVent® FR, голяма мощност и дебит до 400 m³/h.

С нашия нов HomeVent® направихме нещо добро още по-добро и допълнително усъвършенствахме системата за комфортна вентилация. Тя е изключително безшумна система, дори и при по-голям дебит, отличава се с изключително висока степен на енергийна ефективност и носи домашен комфорт на ново ниво. Най-модерната технология, вградена в елегантен дизайн, осигурява постоянен обмен и оптимално качество на въздуха.

Помещенията получават постоянен приток на свеж пресен въздух, който не е твърде влажен, нито твърде сух – така че вие и вашите близки ще се чувствате комфортно по всяко време. Няма нужда да мислите как да проветрявате дома си или как да запазите ценната отоплителна енергия в дома.

Вашата система за комфортна вентилация HomeVent работи за Вас, за да осигури устойчиво бъдеще.

Когато изберете HomeVent®, вие избирате комфортна вентилационна система, която съчетава най-съвременна технология и над 20 години опит.

Оптимално качество на въздуха – денонощно

HomeVent® доставя чист въздух напълно автоматично и денонощно. Интегрираната система за рекуперация на влажност създава здравословен микроклимат и поддържа влажността на въздуха на идеално ниво между 40 и 60%, което дава ключов принос за опазването на нашето здраве.

Прекомерно сухият въздух дразни дихателните пътища, докато въздухът, който е твърде влажен, насърчава образуването на мухъл. Когато влажността на въздуха се поддържа в идеалния диапазон, аерозолното предаване на вируси е доказано значително по-ниско. Нещо повече, за праховите частици и други алергени е по-трудно да се движат свободно във въздуха. Всичко това помага на имунната ни система да се бори по-ефективно с атаките. Вградените сензори VOC постоянно следят качеството на въздуха и адаптират работата на системата към изискванията в реално време. HomeVent® дори забелязва дали е запалена свещ или дали са Ви дошли гости. Подаването на чист въздух се регулира според нуждите. Високоефективно и напълно автоматично. Най-съвременна технология, която можете да почувствате, но не можете да чуете, защото е изключително безшумна.

HomeVent

Енергоспестяване – устойчивост за нашето бъдеще

Това е технологията, която позволява на нашата комфортна вентилационна система да спести толкова много енергия.

Всеки компонент от HomeVent играе своята роля за намаляване на вашите енергийни нужди. Нещо повече, функцията за рекуперация на топлината помага на HomeVent® да спести 15 пъти повече енергия за отопление, отколкото отоплителната системата ще използва без наличие на комфортна вентилация. Ефективността на рекуперация е толкова висока, че няма нужда от предварително електрическо загряване на пресния въздух дори при външни температура – 20°С.

Изключително ефективна филтрация

В HomeVent® ER изключително ефективни филтри за фин прах почистват въздуха.

С клас на филтрация ePM1,0 55%, филтрите помагат на страдащите от алергия и астма да дишат свободно и улесняват живота на хората, които се борят с респираторни оплаквания като сенна хрема. По същество филтърът предотвратява попадането на малки частици като цветен прашец или дори фин прах вътре в стаите.

HomeVent

Още допълнения за лесен монтаж

В допълнение към новия рекуператор HomeVent®ER вече има и нови компоненти за допълнително улеснение на монтажа:
– IsiCube: куб за гъвкаво свързване на въздуховодната система;
– IsiFlex: гъвкав и разтегаем шумозаглушител;
– IsiSound: топлоизолиран шумозаглушител.

Гъвкавост за дискретен монтаж

Нищо не е невъзможно!

Усъвършенстваната технология позволява комфортната вентилация HomeVent® да може да бъде инсталирана на всяко удобно за Вас място. Всички монтажи са възможни – на стена, хоризонтално или вертикално, на пода или на тавана, дори поставена под ъгъл, на закрито или на открито. Много деликатно и кокетно може да се прибере в гардероба или в ъгъл под стълбите. HomeVent® се адаптира към Вашата среда и може да бъде интегрирана дискретно по много начини във Вашия дом. Дори на места със сложни изисквания.

HomeVent

За повече информация относно новия продукт, свържете се с консултант на Hoval: 0700 20 755 | [email protected]

Може да харесате още...