pixel

Hoval Belaria® fit – устойчивост и ефективност

Модулираща термопомпа въздух-вода за отопление и охлаждане, за външен монтаж. С Belaria® fit могат да се планират ефективни хибридни системи с висок дял на възобновяема енергия. Тя предлага ефективно отопление, охлаждане и производство на топла вода едновременно, в много приложения.

Системите с Belaria® fit са особено енергийно ефективни. Модулиращата технология на инвентора позволява непрекъснато регулиране на мощността между 30 и 100%, което означава, че винаги работи с оптимална ефективност.

Ребрата на изпарителя са защитени с хидрофилно покритие, което осигурява постоянно висока ефективност и по-кратко време за размразяване.

Високи годишни показатели за отопление и охлаждане благодарение на хладилния агент R32. Като моновалентна система е възможно да се осигури мощност до 1,4 MW при свързване до 16 термопомпи в каскада.

Hoval

Хибридните системи могат да предложат:
– Повишена ефективност, тъй като предимствата на енергийните източници по отношение на мощността и температурното ниво могат да се използват избирателно.
– Повишаване на безопасността на работа благодарение на резервираността на главните генератори и намаляване на зависимостта от конкретен източник на енергия.
– По-ниски инвестиционни разходи за допълнителни генератори.

Може да харесате още...