Hoval предоставя безплатен софтуер за изчисление на децентрализирани климатични апарати

Hoval

Ако имате проект за голяма еднообемна сграда, като например производствено хале или склад, спортна зала, хангар или друга сграда с голяма височина, то тогава тази информация ще Ви бъде много полезна.

Едно наистина голямо улеснение за ОВК проектанти – Софтуер за изчисление на децентрализирана климатизация.

Софтуерът се предоставя безплатно и може да бъде изтеглен от сайта на Hoval, без да е необходима никаква предварителна регистрация.

Можете да изтеглите файла от тук

Hoval

Изчисленията с този софтуер ще Ви помогнат да изберете най-подходящите покривни децентрализирани апарати RoofVent и TopVent. Ще получите пълна и подробна информация относно техническите им параметри – мощности, габарити, температури на въздуха, стойност на рекуперация, дебити за оразмеряване на хидравличната мрежа, тегло и още много други изходни параметри, необходими Ви за проектирането, а също така получавате и готови DWG файлове на селектираните модели.

Разпечатката от софтуера може да приложите директно към проекта си, тъй като тя е преведена на български език.

Hoval

За тези от Вас, които имат нужда от предварителни упътвания за работа с програмата, сме направили запис от нашия уебинар, където показваме нагледен пример с реален проект.

За да бъдем максимално полезни, сме показали какви са стъпките от самото начало на проектирането, как избираме подходящите апарати, какви изходни данни са ни необходими, как въвеждаме данните в програмата и как да изберем правилните съоръжения. Всичко това може да видите във видео материалите тук.

Изчисление на климатични апарати TopVent – пример с логистична база Gebrueder Weiss, Мусачево:

Изчисление на климатични апарати RoofVent с рекуперация – пример с производствена сграда ABB, Раковски.

Ето и няколко примера за типове сгради, където децентрализираната климатизация е изключително подходяща:

Производствени сгради

Hoval

Логистични халета

Hoval

Спортни зали

Hoval

Търговски центрове и хипермаркети

Hoval

За въпроси относно програмата и как да я използвате за конкретни Ваши проекти, може да се обърнете по всяко време и да заявите консултация с експерт на Hoval в удобно за Вас време, лице в лице или чрез онлайн среща.

Попитайте Hoval тук.