pixel

Hoval предоставя безплатен софтуер за изчисление на децентрализирани климатични апарати

Hoval

Ако имате проект за голяма еднообемна сграда, като например производствено хале или склад, спортна зала, хангар или друга сграда с голяма височина, то тогава тази информация ще Ви бъде много полезна.

Едно наистина голямо улеснение за ОВК проектанти – Софтуер за изчисление на децентрализирана климатизация.

Софтуерът се предоставя безплатно и може да бъде изтеглен от сайта на Hoval, без да е необходима никаква предварителна регистрация.

Можете да изтеглите файла от тук

Hoval

Изчисленията с този софтуер ще Ви помогнат да изберете най-подходящите покривни децентрализирани апарати RoofVent и TopVent. Ще получите пълна и подробна информация относно техническите им параметри – мощности, габарити, температури на въздуха, стойност на рекуперация, дебити за оразмеряване на хидравличната мрежа, тегло и още много други изходни параметри, необходими Ви за проектирането, а също така получавате и готови DWG файлове на селектираните модели.

Разпечатката от софтуера може да приложите директно към проекта си, тъй като тя е преведена на български език.

Hoval

За тези от Вас, които имат нужда от предварителни упътвания за работа с програмата, сме направили запис от нашия уебинар, където показваме нагледен пример с реален проект.

За да бъдем максимално полезни, сме показали какви са стъпките от самото начало на проектирането, как избираме подходящите апарати, какви изходни данни са ни необходими, как въвеждаме данните в програмата и как да изберем правилните съоръжения. Всичко това може да видите във видео материалите тук.

Изчисление на климатични апарати TopVent – пример с логистична база Gebrueder Weiss, Мусачево:

Изчисление на климатични апарати RoofVent с рекуперация – пример с производствена сграда ABB, Раковски.

Ето и няколко примера за типове сгради, където децентрализираната климатизация е изключително подходяща:

Производствени сгради

Hoval

Логистични халета

Hoval

Спортни зали

Hoval

Търговски центрове и хипермаркети

Hoval

За въпроси относно програмата и как да я използвате за конкретни Ваши проекти, може да се обърнете по всяко време и да заявите консултация с експерт на Hoval в удобно за Вас време, лице в лице или чрез онлайн среща.

Попитайте Hoval тук.

 

Може да харесате още...