pixel

ХОВАЛ

Hoval проектира и произвежда цялостни системи за отопление на жилищни и нежилищни сгради, като кондензни газови котли, газо-нафтови котли, котли на биомаса, термопомпи, слънчеви колектори, бойлери и буфери, както и широка гама от вентилационни рекуперативни системи и децентрализирани климатични апарати. Централата на Hoval е във Вадуц, Княжество Лихтенщайн.

Със своя опит (повече от 70 години) и много сплотен екип, Hoval предлага интелигентни и иновативни технически  решения. В световен мащаб Hoval има около 1700 служители и реализира износ в над 50 държави.

Hoval е регистрирана търговска марка от 1945 г., но компанията става международно известна през 1955 г. Hoval е синоним на качество в отоплителната промишленост и е известна със своите пионерски иновации на пазара. През 1970 година започва и производството на климатична техника с оползотворяване на отпадна топлина.

Днес Hoval предлага широка гама от отоплителни, вентилационни и климатични системи, които участват в комплексни и индивидуални системни решения с оптимален комфорт за всички видове сгради.

Всичко това Hoval  прави под мотото: Отговорност за енергия и околна среда!

Phone +359 700 20 755
post [email protected]
www hoval.bg
adress София, ул. Борис Руменов 9, сграда 6, офис 3

Може да харесате още...