Инфрачервен нагревател – Master DC 61

Инфрачервеният нагревател – Master DC 61. Може да се захранва от кабел (240 V или 110 V) или от вградена литиева батерия (14 V). Тя позволява на устройството да работи повече от 4 часа, без да се налага да бъде свързано към електрическата мрежа, а времето за зареждане е само 60 минути. Ниското напрежение от 14 V осигурява най-високо ниво на безопасност. Нагревателят е снабден и с кабел за алтернативно електрозахранване.

Master DC 61

Master DC 61 е компактен и лесен за транспортиране (19 кг) и може да бъде допълнително оборудван с количка за по-удобно използване. Благодарение на батерията може да се използва почти навсякъде. Също така има възможност за свързване на стаен термостат: аналогов или цифров, за да се избегне прегряване и преразход. Работното време с пълен резервоар (11 л дизел) е 7 часа. Нагревателят е снабден и с електронно управление на пламъка с фотоклетка, индикатор за нивото на горивото, смукателни и входящи филтри и превключвател против накланяне.

Инфрачервеният нагревател Master DC 61 е много гъвкаво решение за ефективно точково отопление без никакви ограничения – може да се използва в широк спектър от приложения, т.е. в промишлеността, строителството, логистиката, селското стопанство и много други.

Може да харесате още...