Инфрачервени отоплители – мобилни и енергоспестяващи

Markilux

Инфрачервеният отоплител на Markilux осигурява приятна температура и може да бъде прикрепен към стената или да се монтира директно под сенника. Сега тази оферта е допълнена от мобилно устройство на стойка. Благодарение на таймера устройството може да се изключи автоматично в три избираеми времеви интервала – след 30, 60 или 90 минути.

Прекарването на възможно най-много свободно време на терасата или балкона е желано от пролетта до есента. В зависимост от сезона, лъчистите отоплители са добре дошли, особено вечер, когато навън се захлади. За тази цел Markilux предлага не само устройство, което може да се монтира, но и мобилно устройство с 1400 вата мощност. Двата лъчисти уреда могат да се комбинират, което означава, че пространството под сенника може да се отоплява отделно.

Топлина за секунди
Корпусът с опростен дизайн на инфрачервения отоплител е изработен от висококачествен прахово боядисан алуминий. Уредът е висок почти един метър, а широчината и дълбочината му са 35 сантиметра. Устройството трябва да стои на равна повърхност, защото ако се преобърне, то се самоизключва. За това се грижи датчик за положението. С функция за плавен старт лъчистият отоплител се загрява за секунди с нисък стартов ток и по този начин, според Markilux, спестява енергия.

“Свободно стоящото устройство предлага технология, подобна на нашия предишен лъчист нагревател. В допълнение към бързия старт, това включва приятна инфрачервена топлина”, казва Майкъл Герлинг, управляващ директор за технологии и производство. При свободно стоящото устройство трябва да се спазва минимално разстояние 70 сантиметра от отопляемата повърхност и 30 сантиметра от съседната стена.

Стационарният нагревател се предлага в седем стандартни цвята на корпуса, за да съответства на сенниците. Устройството с клас на защита IP 24 и напрежение 230 волта се управлява чрез бутон и е свързано към електрическата мрежа чрез стандартен битов контакт с щепсел Schuko.

Може да харесате още...