pixel

Inidens – нов газов котел с оптимизирана технология

ruvex

Най- новият модел стенни газови котли, които фирма Рувекс АД ще пусне на пазара тази година, е серията Inidens на френският производител De Dietrich. Стараейки се непрекъснато да се усъвършенства и да предоставя все повече нови продукти на своите клиенти, Рувекс ще предложи конкурентно предложение за оборудване на нови и съществуващи вече сгради.

Серията Inidens ще предоставят всеобхватни решения, включващи:
– компактни по размери версии само за отопление и комбинирани;
– версия с вграден бойлер.

Оптимална работа

Кондензните котли от серията Inidens са с енергиен клас „А” и ефективност, достигаща до 109,9%. Комбинирането на котел със стаен термостат Smart Tc° повишава ефективността на системата до клас А+. Диапазонът на модулация на мощността е широк от 20 до 100% – за адаптиране на мощността към нуждите от отопление и БГВ и за намаляване на циклите (старт/ стор) на котела. Това позволява по-висока ефективност за по- добър комфорт и спестяване на енергия.

ruvex

При свързването със  Smart Tc° чрез приложение ще имате достъп до следните функции:
– дистанционно управление на режимите на отоплението и БГВ;
– настройки на програмите на котела според Вашите нужди;
– прецизен контрол на температурата и настройките;
– лесна поддръжка на Вашата инсталация благодарение на отдалечения достъп;
– сигнал за неизправност директно към Вашия смартфон.

Котлите от версиите Solo и MI са с много компактни размери: 700 x 395 x 285 mm. Моделът Inidens 24 може да бъде свързан към външни бойлери – 80 литров (стенен) и 130 литров (подов) – и е с мощност от 6,3 до 26 kW.

ruvex

Smart Tc°

Ново поколение стаен термостат с управление от разстояние. Той притежава голям цветен дисплей и благодарение на уникалната система за настройка той е много удобен и интуитивен. Програмата за настройка на стайната температура и режимите на работа могат лесно да бъдат променяни.

Цялата серия притежава топлообменник от висококачествена неръждаема стомана, устойчива на корозия, 100% месингов хидроблок за висока надеждност и голям осветен LCD дисплей с подсветка.

ruvex

Цифров контролен панел с осветен LCD дисплей

Лесен за използване благодарение на специални бутони за настройка на температурата за БГВ (битовата гореща вода) и температурата за отопление.  Дисплеят показва цялата информация и позволява ясно и лесно да настроите функционалните параметри. На дисплея се показва налягането на водата в котела, с известие за допълване инсталацията при нужда.

Лесен монтаж

Адаптиран за работа на природен газ, както и за пропан бутан (LPG). Plug & Pay технология с автоматично разпознаване на типа гориво. Централното захранване към комина (въздух/дим) е с байонетно фиксиране. Има множество коминни решения за лесно съчетаване на новия котел със съществуваща инсталация. Интегриран е обратен клапан за димни газове за свързване към колективни димоотводни системи със свръхналягане.

Очаквайте съвсем скоро на българския пазар котлите от серия Inidens, предлагани само от фирма Рувекс АД, основен представител на De Dietrich за България.

Може да харесате още...