Иновативна система за интелигентно управление на дома AuraConnect

AuraConnect

Иновативната система AuraConnect за интелигентно управление на домовете за радиатори и системи за подово отопление, която позволява интелигентно и енергоспестяващо управление на отоплението, включително чрез смартфон, беше представена от немската фирма IMI Hydronic Engineering на изложението ISH 2019 във Франкфурт на Майн.

AuraConnect

Системата AuraConnect се състои от свободно съчетаеми компоненти като термостатични глави, стайни термостати, централни контролери и регулатори за подово отопление. Те могат да бъдат бързо и лесно инсталирани и конфигурирани от приложението, така че квалифицираните търговци могат да предложат на своите клиенти добавена стойност на професионалното пускане в експлоатация без много усилия.

AuraConnect

Иновативната система за управление на интелигентния дом AuraConnect позволява интелигентен, удобен и енергоспестяващ контрол на отоплителните системи, наред с други, чрез смартфон. Отоплителната система се управлява автоматично въз основа на предварителен, индивидуално определен потребителски профил. Различни интегрирани функции за автоматично адаптиране на отоплителната енергия към конкретни нужди осигуряват най-високо ниво на комфорт, като в същото време осигуряват ефективна работа.

AuraConnect

Приложението се характеризира с интуитивна операция и дава бърз преглед за зададената температура, текущата температура, настройките на таймера и статуса на отопление. Съществен компонент на висококачествената система е централният контролер, който свързва отоплителната система с домашната WLAN и интернет чрез рутера. Съответните радиатори или канали могат да бъдат контролирани индивидуално, както и комбинирано в така наречените отоплителни зони. Последното предлага максимална лекота на употреба, особено в по-големи помещения.

За повече информация: IMI Hydronic Engineering


Вижте също...