pixel

Иновативният софтуер за избор на продукти на “Данфосс” – Heat Selector, вече и на български език

Danfoss Heat Selector

“Данфосс” България, сегмент Отопление анонсира пред българските си клиенти и партньори иновативната програма за селекция на оборудване на “Данфосс” – Heat Selector. Софтуерът вече официално е наличен на български. Това го прави единствената подобна програма на родния пазар достъпна на нашия език. Това ще улесни неимоверно всички проектанти и клиенти на “Данфосс” от България. Софтуерът предлага възможност за избор и сравнение на продукти, изчисления, проектиране и възможност за споделяне на проектите както и много други. Той е интуитивен и лесен за работа.

Danfoss Heat Selector

“Данфосс” планира няколко семинара в страната (Пловдив – 16 април, София – 18 април и Варна – 16 май), на които всички интересуващи се от Heat Selector ще могат да се запознаят с неговите специфики и възможности. На събитията ще бъдат представени още и новите продукти и решения на датската компания в сферата на отоплителните системи.

За още информация относно Heat Selector и други “Данфосс” продукти може да се свържете с местното търговско представителство или да посетите heatselector.danfoss.com.

Може да харесате още...