Иновативно лъчисто отопление и охлаждане Emmeti от Екотерм Проект

Emmeti Clima Floor

Здравословният начин на живот и човешкият комфорт в удобни и екологично чисти помещения представляват тема, която засяга всички ни. Затова и фирма Екотерм Проект е насочила своята мисия изцяло към продукти, които щадят човешкото здраве и околната среда. В качеството си на ексклузивен представител на световноизвестната италианска марка EMMETI, Екотерм Проект с удоволствие Ви предлага нейните интегрирани и надеждни системи за отопление и охлаждане.

Системите за лъчисто подово, таванно и стенно отопление и охлаждане Emmeti създават комфортна, здравословна и постоянна топлина по тих и спокоен начин през зимата, а през летните месеци осигуряват също толкова ефективно охлаждане за дома или работната среда. И всичко това в една невидима система, целяща икономия на енергия.

Emmeti Clima Floor

Системите Emmeti са изградени от висококачествeни италиански продукти и се комбинират успешно с термопомпи, чилъри, геотермални източници на енергия, соларни системи, възобновяеми енергийни източници и котли на биомаса, заложени в продуктовия каталог на Екотерм Проект. Прилагането на системите за отопление и охлаждане повишава ефективността на кондензационните котли и намалява разходите за отопление.

Emmeti Clima Floor

Вашият екологичен комфорт се гарантира от монтираната на пода или на стената лъчиста система за отопление Emmeti Clima Floor или монтираната на тавана система Emmeti Plasterboard, които Ви позволяват да си осигурите максимален уют за работа и живот, съчетан с уникални характеристики.

Екотерм Проект Ви дава гаранция за по-добър жизнен комфорт чрез модерни  системи, икономични и лесни за експлоатация.

Добре обученият и компетентен екип на Екотерм Проект ще бъде Ваш верен партньор и ще се погрижи за всеки етап от изграждането на системата – проектиране, доставка и инсталиране на цялостното решение.

За потребителя остава само да се наслади на комфорта при отопление и охлаждане, разпределен равномерно в сградата – без течения, без шум и без движение на прах.

Повече информация за Екотерм Проект и гамата предлагани продукти може да бъде получена в дистрибуторската мрежа в цялата страна, на интернет страницата или на страницата на фирмата във Facebook.

 

Може да харесате още...