Интелигентен радиаторен термостат с по-дълъг живот на батерията

Homematic IP

Homematic IP удължава живота на батерията на компактния термостат на радиатора от три на пет години. Той вече може да се контролира и с гласова команда или чрез приложение за смартфон. Чрез приложението също така могат да се задават конфигурируеми отоплителни профили с индивидуални температурни процеси. Те гарантират, че отоплението се използва само, когато е необходимо.

В допълнение е функцията „отворен прозорец“. При отварянето на прозорец зададената температура автоматично се понижава, а при затварянето му тя отново се повишава. Устройството е подходящо за използване и в спални.

Моделът TRV-C-2 е с нов живот на батерията от пет години и е дискретно позициониран в стаята. Затвореният корпус на модела, предназначен за обществено достъпни помещения, предотвратява намеса в режима на работа или манипулация на устройството, което го прави подходящ и за малки предприятия, офиси или медицински кабинети.

Термостатите могат да бъдат свързани към много други Homematic IP устройства по всяко време. Монтажът и конфигурирането могат да се извършват бързо и без намеса в отоплителната система. Термостатът може да бъде прикрепен към радиатора без инструменти. Идентичният предшественик модел TRV-C все още се предлага, но обикновено е с живот на батерията три години.

Може да харесате още...