Интериорни газови камини Италкеро

Амакс газ е изключителен представител за България на Италкеро – производител на газови отоплители и камини със седалище в Модена, Италия.

Италкеро е основана през 70-те години на XX век и след своето стартиране бързо се налага на пазара като водещ производител на отоплители, камини и газови конвектори, характеризиращи се с изящен дизайн и високо качество.

Камини с принудителна тяга:

Milano

Камина със затворена горивна камера и разделна димоотводна система. Тази камина се отличава  със студената си горна повърхност, което позволява ползването й като мебел, както и с възможността й за димоотвеждане през пода с дължина на димоотвода до 40 метра без необходимост от допълнителен вентилатор. В комбинация с програмируем безжичен термостат ефективността на системата е 90%. На изложението Стройко 2000, което се провежда в момента, можете да се запознаете с този модел камина.

Torino

Камина със затворена горивна камера и разделна димоотводна система с максимална дължина до 40 метра без необходимост от допълнителен вентилатор.

Предният панел може да бъде покрит с гипсокартон или черно/бяло стъкло. Ефективността на отоплителната система с програмируем термостат е 90%. Подробности.

Камини с естествена тяга:

Venezia

Газова камина със затворена горивна камера, естествена тяга и коаксилана димоотводна система, създаваща стилна атмосфера и уют. Подробности.

Mirror flame

Камина с иновативен и уникален дизайн – когато пламъкът е изгаснал се вижда черно огледало, а когато гори се вижда през огледалната повърхност. С водоустойчива затворена горивна камера, естествена тяга и коаксиална димоотводна система. С възможност за тристепенно регулиране на пламъка чрез дистанционно с таймер. Подробности.

Portofino

Ниска и компактна може да бъде инсталирана навсякъде, с възможност за регулиране на пламъка min/max. Камината е с естествена тяга, затворена камера и коаксиално димоотводна система. Подробности.