Интуитивна работа на системата – едва ли можеше да е по-удобно

wolf

CSZ-2R – перфектната комбинация от газ и слънце

Газовият кондензен соларен модул CSZ-2R е оборудван и разработен в съответствие с концепцията кондензиране-ефективност, като покрива до 60 % от подготовката на битова гореща вода със слънчева енергия, което го прави идеалното и оптимално системно решение.

wolf

Соларният модул, със своя компактен дизайн се вписва в почти всяко кътче на вашия дом. Състои се от газов кондензен котел CGB-2, управляващ модул BM-2, соларен бойлер, соларна високоефективна помпена група, соларен модул SM-2, соларен разширителен съд 25 l и съд за събиране на соларна течност. Бойлерът с обем 300 l е достатъчен за три колектора и жилищна площ до 150 m².

wolf

При CSZ-2R е подобрен достъпа до всички компоненти за експлоатация и поддръжка от предната част. Дизайнът предлага изобилие от възможности за разполагане на място, като малки странични разстояния са необходими само от страна на връзките за отоплителния и соларния кръг. Предлага се във вариант за ляв или десен монтаж.

wolf

Соларният пакет е оборудван с новия управляващ модул BM-2.

„Smart Home“ това е мрежова интелигентна система за управление на сгради. Новият управляващ модул BM-2 е ключът за ефективно управление на отоплителни, слънчеви и вентилационни системи. Той се използва във всички съоръжения на новата серия кондензни котли на WOLF. Може да се използва и като външно дистанционно управление монтирано на стена. Всички HRS компоненти са предварително конфигурирани и се разпознават автоматично чрез E-Bus връзката за комуникация. Управление чрез смартфон също е възможно (Интерфейсен модул ISM7i е задължителен).

wolf

Чрез четири функционални бутона и един въртящ селектор се постига бърз и интуитивен контрол на управляващия модул. За актуализация на софтуера се използва слота за SD-карта. Специално внимание трябва да се отдели и на възможността за дистанционна диагностика, позволяваща на сервизния специалист да прави анализ за повреда и представя възможните причини и съвети за поправяне, без да е необходимо посещение на мястото. Съобщенията за грешки се визуализират с ясен текст.  Лесен за употреба TFT-цветен дисплей с изчистени текст и графика. Настройките на управлението могат да бъдат направени директно с направляващо меню. Инсталираните WRS-компоненти се откриват и конфигурират автоматично.

Експлоатация с: отоплителен котел, отоплителен и смесителен кръг, система за БГВ, Wolf слънчева система интегрирана в отоплителна система, както и CWL Excellent вентилационни уреди.

wolf

Екотерм Проект предлага на българския пазар всички изделия от широката гама на реномирания немски производител WOLF. Продуктите са идеално решение за жилищни, търговски и промишлени сгради и ефективно могат да бъдат интегрирани в съществуващи системи. Те отговарят на всички изисквания по отношение на уют, комфорт и безопасност, а с бързия и лесен монтаж, поддръжка и експлоатация, съоръженията с марка Wolf са предпочитана марка в Европа.

 

Може да харесате още...