pixel

Инверторни климатици Alpin – технологични решения за комфорт и чист въздух в дома

alpin

От тази година фирма Рувекс АД предлага на своите клиенти нова марка инверторни климатици – Alpin. Рувекс неслучайно избира тези уреди. Освен, че са проектирани да спестяват енергия и да постигат нужния комфорт в помещението, където са монтирани, те са изработени от устойчиви, висококачествени материали.

Продуктите Alpin отговарят на ErP и ROHS директивата за проектиране, производство и употреба на климатични системи, както и сертификат Keymark, който означава истинска добавена стойност, представляваща тествано и сертифицирано съответствие с хармонизирани европейски стандарти за качество, потвърдено от независима трета страна.  Благодарение на инвестирането в най-новите технологии, системите Alpin са сред най- модерните климатични решения за жилищни и обществени нужди. Избирайки марката Alpin, като клиент на Рувекс АД, получавате висококачествен и екологично чист продукт, който е на разумна цена.

Под марка Alpin в офиса на фирма Рувекс АД можете да намерите две основни серии стенни инверторни климатици- серия Elite и серия Nordic. Моделите съчетават отлични параметри на охлаждане и отопление и модерен дизайн.

alpin

Компресор с висока ефективност

Инверторния компресор в климатиците Alpin има висока производителност и в същото време е стабилен, тих и енергоспестяващ. Основната мощност идва от високо ефективни компресори, които използват по- добри материали за подобряване на ефективността, при високи изисквания от качеството до скоростта.

Подобрена инверторна технология

Чрез прилагане на водеща инверторна технология, инверторните климатици Alpin могат да осигурят по- прецизен и удобен контрол на температурата, при това с по- нисък шум, по- широк обхват на работното напрежение и повече икономия на енергия, в сравнение с други по- обикновени климатици.

Прецизен контрол на температурата

Може да спестявате пари и да се наслаждавате на енергийна ефективност с Alpin Smart Inverter. След бързо достигане на зададената температура, климатиците Alpin я поддържат с енергоспестяваща и стабилна работа, като не се налага да включват/изключват често компонентите на DC инвертора.

Серия Elite – напреднали технологии на разумна цена

С климатик Alpin получавате несравним комфорт и високо качество на въздуха във Вашето жилище или офис на достъпна цена.

Моделите Elite предлагат най-доброто и икономично решение, което може да откриете на пазара. С тях ще се насладите на иновативни функции и напреднали технологии.
Онлайн управление- управляваме климатика от всякъде и по всяко време онлайн чрез смартфон.

Чрез функцията за Wi-Fi управление може да регулирате температурата и да променяте настройките на климатика по всяко време и навсякъде с приложението SmartLife-SmartHome.

Брандът ALPIN предлага и възможност за гласово управление (свободни ръце) чрез Google Assistant (налично според модела).

– Необходими са Wi-Fi връзка и акаунт в приложението SmartLife – SmartHome на Alpin. Wi-Fi комплектът е стандартно включен в моделите Elite и Nordic.
– Понастоящем гласов контрол се поддържа на английски (САЩ, Великобритания, Индия), китайски, корейски, френски, немски, италиански, испански и португалски.
– Гласовият контрол се поддържа от високоговорители с изкуствен интелект (AI), като Google Assistant (Google Home) и Amazon Alexa. Google Assistant не се предлага на определени езици и в определени държави.
– Google е търговска марка на Google LLC.

Самопочистване- 4 стъпки на почистване за винаги чист въздух

alpin

Технологията за самопочистване е клинично доказана, че стерилизира над 93% микробите и други замърсители на въздуха, включително прах и мръсотия. Чрез нея се наслаждавате на по-чист климатик, което води до по-свеж въздух за Вас и Вашето семейство. Филтърът може лесно да се демонтира и почиства, за да се гарантира здравословна вътрешна среда.

3 в 1 филтър

alpin

Новият 3 в 1 филтър, който има в климатиците Alpin, предлага отлично пасивно почистване и филтриране на въздуха. Той представлява комбинация от няколко филтъра обединени в един, което гарантира унищожаването на бактериите и вирусите, както и отстранява лошите миризми (благодарение на филтъра с активен въглен).

Серия Nordic е с елегантен дизайн съчетан със смарт функции

alpin

Моделите Nordic използват най-новата инверторна технология, която гарантира безпроблемна и ефективна работа при екстремни температури до -25°С. Осигуряват висока енергийна ефективност, което води до по-ниски експлоатационни разходи и дълъг живот. Серията Nordic е идеално решение за клиенти, за които комфорта при ниски температури и разнообразието от функции е от значение.

Режим Gentle Breeze – нежен полъх

alpin

Серията Nordic притежава специална технология за охлаждане – Gentle Breeze. С нейна помощ помещението се охлажда като разпръсква въздуха равномерно през хиляди микроотвори, така се избягват неприятните студени течения и остава само освежаващ въздух. С тази нова технология Alpin дава възможност на потребителите да живеят, в комфортна и приятна среда на приятно охладен въздух. Gentle Breeze извежда въздуха по по-естествен начин, подобен на бриз чрез вертикални перки и 1422 мини отвори. Системата за въздушен поток Coanda разпределя въздуха в по-широк поток в цялата стая, като създават нежен бриз.

Биполярен йонизатор с ултравиолетова лампа

alpin

Ултравиолетовата светлина предлага превъзходна ефективност в противодействието на токсините. Чрез сертифицирана процедура за пречистване се унищожават ДНК/РНК на вирусите и бактериите, като по този начин се доставя стерилизиран въздух, без отрицателни странични ефекти. Биполярния йонизатор и ултравиолетовата лампа унищожават  99,9% от бактериите.

Alpin Nordic е предназначен за студени региони с фокус върху функция отопление при много ниски температури.

Продуктите с марка Alpin предлагани от Рувекс АД, отговарят на съвременния начин на живот и са адаптирани към различните нужди на потребителите. Те са идеално решение за дома, като допълват интериора с модерен, надежден и екологично съобразен дизайн. Рувекс АД винаги се старае да предлага дълготрайни съвременни уреди, които да служат за постигане на комфортна среда дълги години.

Разгледайте предлаганите модели и изберете своя Alpin!

Може да харесате още...