Италиански производител на хладилна техника в Китай възобновява производството

Lu_Ve 1
Италианският производител на хладилно оборудване Lu-Ve, след разрешение от китайските власти, възобновява производството си в Тианмен в провинция Хубей, Китай. Заводът в Тианмен с площ от 19 000 м² прекрати всички производствени дейности на 24 януари като предпазна мярка, която бе част от плана за недопускане разпространението на Covid-19 в Китай. Търговската дейност бе рестартирана на 24 февруари в търговския обект на компанията в Чангшу.

Въпреки че производството на италианската компания в Китай представлява едва 2% от оборота на групата, президентът на Lu-Ve, Игинио Либерали, нарече възобновяването на производствените дейности „положителен знак за възстановяване“.

„Изключително важно бе да запазим самообладание и да проявим чувство за дълг през един много труден период. Не по-малко важни фактори бяха взаимната подкрепа и непрекъснатото сътрудничество с местните власти на Тианмен и Хубей, с които координирахме мерки за подкрепа и доставка на санитарни материали. Китайският пазар е централен в нашата глобална стратегия, поради огромния си потенциал за разширяване”, добави Игинио Либерали.

Вижте също...