Италиански радиатори Vision – въпрос на визия

Fondital е едно от големите имена сред производителите на радиатори.

Създадена преди повече от 40 години, компанията сега е превърната в добре структуриран, международно известен бизнес партньор.

Изделията с нов дизайн на Fondital са най-добрият избор за архитектите, които разполагат с широка гама продукти, размери и цветове, за да добавят изисканост и елегантност на своите проекти.

Радиаторите, които са истинско произведение на изкуството съчетават красив външен вид и оптимален топлообмен.

БЕЗ компромиси!!! Новите алуминиеви радиатори VISION от Fondital са красиви, топли и 100% рециклируеми.

Радиаторите VISION, принадлежащи към най-новата уникална гама радиатори на Fondital, предлагат по-добро съотношение тегло-топлообмен и изключително високо ниво на ефективност.

R&D центърът на Fondital е съставен от екип специалисти, ангажирани изцяло с разработката и подобряването на продуктите на компанията.

В резултат на техните задълбочени технологични изследвания и изпитания, VISION се нареждат сред най-добрите отоплителни тела със 7 международни патента.

Оптимизирани размери на хидравличните връзки.

 

Подобрена глидерна глава, характеризираща се с оптимизирани размери на хидравличните връзки.

Оптимизирано съотношение на обема на водата, която циркулира във водната камера, към общия обем на глидера.

Значително увеличение на топлообменната повърхност на глидерите, благодарение на:

– намалено сечение на водната камера;

– намалено сечение на хидравличните връзки.

Специално оформена странична повърхност на глидерите, осигуряваща изключителен топлообмен с по-малка площ и олекотена конструкция.

Тапа, разработена по нова технология:

– без заваряване, което води до повърхност без неравности;
– изработена от алуминизирани листове стомана;
– О-пръстен, гарантиращ пълна херметизация;
– разположена на едно ниво с хидравличните връзки, с цел предотвратяване на натрупване на отлагания.

Нов, съвременен дизайн.

Благодарение на технологични проучвания е разработен по-олекотен и същевременно по-ефективен продукт. Компактните размери и олекотената конструкция позволяват да се намалят разходите за транспорт и съответно да се намали крайната цена на изделието, да се монтира без усилие и в бъдеще да се рециклира по-лесно.

Потребителите могат да разчитат на повишена сигурност при експлоатацията на радиаторите. Максималното работно налягане е 16 bar, но изделията са тествани при налягане от 60 bar.

Боядисването на VISION се извършва на два етапа. Първият етап е боядисване чрез метода анафореза, при което боята ще запълни всички пори на алуминиевата повърхност и ще бъде абсорбирана от метала, като се премахва въздуха, предизвикващ окисляване. Втория етап е прахово боядисване на продукта. Резултатът е: БЕЗ корозия и БЕЗ поява на пукнатини.

Като всички продукти на Fondital, радиаторите Vision имат сертификат, удостоверяващ топлинната им мощност, издаден от Politecnico di Milano, международно признат милански университет с известен изследователски център. Отдадеността на Fondital към иновации и качество доведе до дългосрочно сътрудничество с този университет, както и неговата научна общност, съставена от повече от 1400 преподаватели и изследователи по целия свят.

Максимално работно налягане 1600 кРа (16 bar)
Уравнението на модел Р = Km *∆Tn (съгл. EN 442-1)
Мощностите са установени при ∆T = 50К, (съгл. Европейски стандарт EN 442-2)

Всички тези качества дават на радиаторите VISION дълъг експлоатационен живот и затова ние Ви даваме 12 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ срещу фабрични дефекти.

Екотерм Проект ЕАД e фирмата, която предлага на българския пазар италианските радиатори VISION с изключителен дизайн, седем международни патенти и 12-годишна гаранция.

Радиатори VISION – въпрос на визия