pixel

Изключително икономична VRF система на Toshiba

Двойно роторна технология – иновативни компресори понижават консумацията на енергия в голям диапазон на работната характеристика, като в същото време повишават ефективността на работа на VRF системата. Това се дължи на рационализирането на компонентите и понижаване на теглото им.

Свалянето на компресиращите елементи в долната част позволява гладка работа и по-добро омасляване, дори и при ниски обороти. От друга страна, нагнетяването на масло заедно с хладилния агент е 10 пъти по-малко спрямо обикновените компресори.

Комплексът от технологии, заложени във VRF системите на Toshiba, гарантират висока ефективност и надеждност и в преходните сезони, когато сградата изисква по-малко енергия за поддържане на вътрешния климат.

Според новата европейска директива Ecodesign за сезонна ефективност, системите за отопление работят 70% от времето около и под 50% натоварване, а системите за охлаждане около 73% от времето.

Характеристиката на VRF системите на Тошиба, запазвайки високата си ефективност, дори и при 30% натоварване гарантират максимален комфорт и ниски енергийни разходи.

Може да харесате още...