Измислени, за да създават комфорт

Bulclima

Булклима представя новата тристранна касета, при която подаването на въздух от три страни дава възможност за равномерно разпределение на въздушния поток. За максимален комфорт въздухът може да се управлява индивидуално за всеки отвор.

Bulclima

Новият модел касета дава възможност за равномерно разпределение на температурата в режим на охлаждане и отопление (когато е настроен на комфортен въздушен поток).

Режим охлаждане Режим отопление
След направени тестове в специална стая е видно равномерното разпределение на въздушния поток, при температура на външния въздух от 35°C, зададена температура на поддържане от 18°C и обем на въздуха, зададен на „Hi“ в 40 m² околна среда. След направени тестове в специална стая е видно равномерното разпределение на въздушния поток, при температура на външния въздух от 7°C, зададена температура на поддържане от 30°C и обем на въздуха, зададен на „Hi“ в 40 m² околна среда.

Bulclima

Новият модел касета е снабден с функция “Индивидуална настройка на въздушния поток”, която дава възможност за оптимизация на настройката на въздушния поток в съответствие с мястото на инсталиране на машината.

Bulclima Bulclima
Възможност за настройка на страничните отвори така, че да не се получават зони на застой, независимо от разпределението на стаята. Оптималният контрол на въздушния поток дава възможност за подобрен комфорт дори и за дълги помещения.

„Индивидуална настройка на въздушния поток“

BulclimaИндивидуална настройка на въздушния поток вече е възможна с помощта на кабелно дистанционно управление със сензорен панел.

*Въздушният поток на съответните отвори за подаване на въздух може да бъде настроен индивидуално.

Висока енергийна ефективност

Новият дизайн с увеличен всмукателен отвор и плавен изход намалява загубата на въздух при подаване, с цел постигане на най-висок клас енергоспестяване.

За повече информация – Булклима.

Вижте също...