pixel

Израел ще помага в изграждането на инфраструктура в България

Израел ще помага в изграждането на инфраструктура в България

По покана на министъра на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова екипи на израелската Национална пътно-строителна компания ще посетят България. Договорката беше постигната вчера при срещата на министър Павлова с ръководството на компанията. Заедно те обсъдиха възможностите за сътрудничество в строителството на пътища.
 
Министър Павлова проведе среща с министъра на строителството и жилищното настаняване на Израел Ариел Атиас. Двамата обсъдиха възможностите за сътрудничество в сферата на енергийната ефективност и обновяването на жилищните сгради.
 
С министъра на националната инфраструктура Узи Ландау министър Павлова се договори за задълбочаване на сътрудничеството между двете страни в сферата на изграждането на инфраструктурата в България, базирано на европейския опит.
 
Днес министър Павлова ще се срещне с министъра на индустрията, търговията и труда Шалом Симхон при посещението си на изложението WATEC 2011 – най-голямото в областта на водната инфраструктура и енергийната ефективност.

publics.bg

Може да харесате още...