pixel

Кабелен вентилатор за стари и за нови сгради

Pluggit

IconVent 175 е подходящ за нови сгради и ремонтирани. Неговият компактен топлообменник изисква само минимален монтаж на стената. Благодарение на гъвкавото окабеляване могат да се реализират серийни или звездовидни връзки.

Базираният на кабел IconVent 175 от Pluggit позволява работа без сдвояване с контролното устройство (одобрено от DiBt) и предлага работно устройство за до седем вентилатора на контролно устройство. С високоефективен вентилаторен блок Pluggit, тиха работа от 25 dB(A) при 38 m³/h и енергиен клас A+, той е изключително ефективен.

Компактният топлообменник позволява минимална конструкция на стената от 205 мм дебелина с пробиване на отвор в сърцевината от само 162 мм. IconVent 175 има дебит до 55 m³/h с диаметър 160 мм и оптимизиран за потока топлообменник за предварително загряване в съответствие с EN 13141-8 за възстановяването на топлината.

91 процента възстановяване на топлината

Автоматичният режим и централният сензор за влажност допринасят за постигането на оптимална автоматична вентилация. Подходящ за еднофамилни и многофамилни къщи, IconVent 175 осигурява рекуперация на топлина до 91%, както и висок стандарт на технология и дизайн.

Снимка: Pluggit

Може да харесате още...