pixel

Качват изравнителните сметки за парно в интернет

95% от изравнителните сметки за парно и топла вода на столичани за периода 1.05.2015 г. – 30.04.2016г. вече са в информационните масиви на „Топлофикация София“.

От утре те ще бъдат достъпни на интернет страницата на дружеството, в касите и в информационните системи за безкасово разплащане, съобщиха оттам.

Клиентите на компанията, които имат суми за получаване, могат да изберат един от предлаганите варианти за връщане – по банков път, да получат парите си на каса на „Топлофикация София“ или да оставят сумата за покриване на следваща сметка.

С оглед облекчаване на битовите и бизнес клиенти и през тази година дружеството дава възможност сумите за връщане от изравнение да се получават по банков път.

Сумите за връщане от изравнение могат да се получават в брой във всички каси на компанията.

От дружеството напомнят, че възстановяват суми само на онези клиенти, които нямат просрочени неплатени сметки. Сумите се възстановяват срещу документ за самоличност само на титуляра на партидата или на лице, представило пълномощно за конкретния случай.

Сумите за доплащане, заедно с месечните сметки за топла вода могат да бъдат внесени във всяка каса на компанията или по безкасов път, онлайн чрез Еpay, чрез банкомати, електронно банкиране или открита разплащателна сметка.

dir.bg

Може да харесате още...