Как да изберете правилния управляващ мотор-вентил?

Как да изберете правилния управляващ мотор-вентил?

Лесни за обслужване, лесни за използване и лесни за разбиране – това са качества обуславящи продуктовата гама от управляващи мотор-вентили на Данфосс. Но кой от тези вентили би бил правилния избор за вашето следващо приложение?

Отоплително, охладително, соларно приложение, еднофамилни къщи или жилищни кооперации – в който и да е от тези случаи какъв управляващ вентил (МСV) би бил най-подходящ за съответното приложение? За тази цел използвайте новото ръководство за приложенията и подходящите за тях продукти от Данфосс. Това ръководство предлага изчерпателен обзор на управляващите мотор-вентили, които се предлагат за различните приложения.

През последните две години бяха инсталирани над 10 000 управляващи мотор-вентили на Данфосс в различни части на света за управлението на огромен брой различни топлофикационни, централно-отоплителни и ОВК решения.

Вентилите MCV позволяват прецизно регулиране на нивата на температурата във всякакви отоплителни и охладителни приложения, като осигуряват максимален комфорт и съществени икономии на енергия за собствениците на сградите. Изключителната надеждност на вентилите предпазва системата от топлинно претоварване.

Сега Данфосс предлага всеобхватен преглед на многото управляващи мотор-вентили, предлагани и оптимално пригодени за различни приложения, включително термопомпени, соларни приложения, пасивно охлаждане, чилъри, котли, бойлери и вентилаторни конвектори. Продуктовата гама включва обикновени и разтоварени от налягане вентили за вода, пара и гликолови разтвори.


Вижте също...